Barnedåb hos Åse & Co.

Barnedåb hos Sarah Louise

20140405-214735.jpg20140405-214735.jpg

Idag har vi været til den dejligste barnedåb, ved Sarah og Michaels lille datter – Alma Åse. Ja… Det viser sig jo så, at man render rundt og regner sig for at være bedste-veninden, og så aner man for fanden ikke engang hvad barnet skal hedde. Først skulle hun hedde Åse Erika, hvilket jeg var helt vild med og havde vænnet mig til gennem hele rugningen af hende. Så lavede de det om til Åse Alma, hvilket jeg altså slet ikke var enig i – nu var “vi” jo lige blevet enige om det andet. Og da jeg så skriver på Instagram at vi skal til dåb hos #åsealma, er der en der skriver at hun skal hedde Alma Åse. WHAT??! Nå, men den var altså god nok, det var da hvert fald det præsten sagde. Stor forvirring i mit bette hoved 🙂

Det var sådan en dejlig dag, og vi hyggede os. Hollie Nolia skulle naturligvis gøre sig bemærket i kirken… Lille opmærksomhedskrævende diva – hun må ha det fra sin far! 😉

Outfit mor:
Bukser, Virginie Castaway
Sko, Louboutin
Jakke, Duckert & Co. (butik i Stenløse)

Outfit Hollie Nolia:
Bluse+buks, Pomp de Lux
Kjole, Babypynt.dk

Andreas Bo:
Habit, Red Label

20140405-214745.jpg

Næste indlæg

Barnedåb hos Åse & Co.