Nissemor :)

Hvide tænder!

20131209-141438.jpg20131209-141438.jpg

 

Der er mange der spørger om jeg bleger mine tænder. Det har jeg ikke gjort længe, mine tænder er fra naturens side ret hvide, MEN jeg synes nu godt de lige kan få en tone lysere look her til jul og nytår.

Jeg brugte engang sådan nogle vildt effektive strips et par dage inden jeg skulle noget, så blev de lige det pænere. De var så effektive, at alle mine veninder og min mor hamstrede dem 🙂 🙂 Havde glemt alt om dem, til jeg opdagede at man nu kunne få det på en endnu lettere måde… Nemlig som denne her pen, jeg har testet. Har også givet min mor en, ellers ved jeg jo godt hvad der sker med min! Man kan godt bruge den alene og få et pænt hvidere resultat efter 1-2 uger. Den er EU godkendt og ikke noget hverken tænder eller tandkød tager skade af.

Den er nem lige at have i sin makeup taske da den bare er på størrelse med en lipgloss, og lige så enkel at bruge. Man pensler bare tænderne, og lader det sidde 1 minut. Det kan jeg lige overskue og det er super effektivt 😉

Jeg har flere gange bøvlet med at få noget tilsvarende sendt hjem fra USA, men nu fåes det også lige HER og til kun 298 kr. hos Haveitall.dk Så du kan lige nå at få fine bisser til julefrokosten og nytårsaften – det skal jeg hvert fald 😉

IMG_5469 IMG_5470 IMG_5471

 

Jeg har testet for Haveitall.dk, og har selv vurderet produktet.

Næste indlæg

Nissemor :)