Til mor fra Hollie Nolia :)

Det KAN godt fungere…

20131225-125432.jpg20131225-125432.jpg

Håber I alle har haft en dejlig juleaften. Vores var det første år som “skilsmissefamilie”, og det gik rigtig godt. Ikke noget jeg selv har prøvet før, da mine forældre stadig er sammen. Kan forestille mig, og ved, at det kan skabe en del problemer for mange familier, og sådan ønsker jeg ikke det skal være for os, eller vores datter.

Jeg fortalte tidligere i en blog, at jeg havde været ved en psykoterapeut, Sarah Chawes, som jeg talte lidt med om det hele. Det var jeg så glad for, at jeg/vi besluttede at invitere Nicolas med til en samtale. Mit formål var at få nulstillet alt, for bedre at kunne se fremad, og samarbejde fremover. Så i stedet for jeg render rundt og er pisse sur, så ville det være rart at få læsset af, en gang for alle, og komme videre. Jeg synes det er meget vigtigt at vi alle kan få det til at fungere, vores datter kan se vi er glade når vi er samlet, tage på ture sammen osv. Vi to er jo trods alt de mennesker hun elsker aller mest, så der skal hun ikke mærke nogen dårlig stemning.

Jeg ved godt det ikke er helt så let som det lyder. Det har det heller ikke været for mig. Men på et tidspunkt kommer man bare dertil, hvor fornuften bør tage over. Mænd er især nok ikke så lette at lokke til sådan en gang terapi (mindre skræmmende hvis man kader det “samtale” overfor dem), så jeg var også glad for det lykkedes. Faktisk havde vi nok stadig været sammen, hvis vi havde gjort det for længe siden. Så det er virkelig noget man bør overveje, og tage sig sammen til at gøre. Jeg kender flere, der ville ønske de havde vidst at venneparrene gjorde det, så det ikke var så tabubelagt, og “ok” at gøre, uden at tabe ansigt.

Jeg havde Hollie Nolia i julen, da hun ikke er gammel nok til at undvære mig en hel juleferie. Nicolas kom dog forbi og sagde hej lige inden jul. Jeg sender også mange billeder af hende hver dag, og især juleaften. Ville jo nødig det var mig selv der skulle undvære hende. Vi havde også købt gaver til hinanden, som også er noget vi kan bruge sammen med vores datter (altså forældregaver).

Hollie og jeg inviterede bla. far forbi inden jul, hvor vi sammen lavede en lille hjemmelavet gave, til familien fra Hollie Nolia. Ofte laver jeg pandekager, når han kommer og afleverer hende, så hun lige kan opleve os sammen. Håber vi kan blive ved med at gøre den slags. Hvis ikke, er det hvert fald med at gøre det imens vi kan… Har jo også været der, hvor jeg havde lyst til at byde ham på kaffe med rottegift, for at se ham pines langsomt og give ham et effektivt puf ned af trapperne fra 9. Tro mig, den tanke HAR strejfet mig! 😉

Jeg har så sent som den anden dag anbefalet dette for en veninde, som jeg håber gør det. Tror også jeg selv køber flere timer. Bare sådan engang imellem, så tingene ikke hober sig op.

Jeg har lavet en aftale med Wellnessdeal, så mine læsere kan få en god mulighed for at prøve det samme, til en god pris. I kan få -65%, altså 90 min til 298 kr. Jeg har valgt at fortælle jer alt dette private indhold, fordi jeg håber det kan gøre en forskel for andre i lign. situation. Alle børn fortjener de bedste forældre, og en tryg barndom med glade forældre – så godt som det nu kan gøres.

Glædelig jul fra os 🙂

Næste indlæg

Til mor fra Hollie Nolia :)