Frækkert :)

Brug for energi!

IMG_5501IMG_5501

Jeg kender en der laver energi drink, så jeg har fået fyldt mit køleskab op med SMAG! 🙂 Underligt nok var det noget jeg nærmest skulle overtales til, for egentlig er jeg ikke så meget for de der syntetiske, neongule og enssmagende små “batteri bomber”…. Meeeen det er de her faktisk slet heller ikke. Ja okay, det var også super smart at give mig en flaske flot vodka med til dem, haha 😉

De er i fire farver/varianter, med forskellig frugt- eller bærsmag. Slet ikke som de typiske energi drinks som jeg tænker på, der bare smager af… Ja, energi drink. Her under sygdom og med knap så meget søvn, har det været rart at kunne nappe sådan en. Jeg er jo nødt til at være vågen for min datter, uanset hvad, og når jeg har fået lavet fire kopper kaffe der er blevet kolde, er det her bare federe og føles friskere. Min favorit er den grønne med Green Apple.

IMG_5502

 

Og så er de altså virkelig gode i vodka! Især hvis vodkaen ser sådan her ud – LIGE mig, kan I nok regne ud 😉 Nogle gange skal end drinks bare fornyes, og det er jo ikke særlig svært eller avanceret at blande de her energi drinks op. Har man mod på at eksperimentere lidt mere, så har SMAG! lavet et fedt drinkskort lige HER. Jeg må snart holde en tøse fest tror jeg.

Skærmbillede 2013-12-22 kl. 08.27

 

 

Næste indlæg

Frækkert :)