Plaster på såret

Gode drikke

20131112-154513.jpg20131112-154513.jpg

Jeg har gennem de sidste ca. 5 år kun brugt alm. mælk sparsomt. Det startede faktisk da jeg kom under Anne Beck’s vinger, som forklarede mig at komælk ikke var godt for mig (jeg kan simpelthen ikke fortælle hvorfor, jeg adlyder bare) – og jeg erfarede selv at hun havde ret. Det er sikkert forskellig fra person til person, men det virkede godt på mig. Jeg fik derfor en masse andre gode alternativer ind i dagligdagen. Bla. både ris- og soya drikke fra Naturli’. De er lavet på planter og er økologiske.

Jeg startede med at bruge den orange risdrik i mine smoothies… Se opskriften HER.

IMG_0089

Sidenhen blev jeg glad for deres Soya kakao, og nu har jeg prøvet mig frem med flere af deres produkter.

En af favoritterne er Soya drikken med vanilje. Min mor efterspørger den også altid når hun er her, hvis ikke lige den er på køl. Vi har bla. brugt den ovenpå frisklavet æblegrød, eller som erstatning for mælk i pandekager. Det smager lige lidt sjovere med et sødt pift vanilje. Havredrikken bruger jeg f.eks. med fordel ovenpå havregryn.

Flere af jer har efterspurgt info om produkterne. I kan finde en masse god inspiration inde på Plantebevægelsen, hvor i også finder en masse opskrifter… Enjoy 🙂

IMG_5222

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Naturli’

Næste indlæg

Plaster på såret