Pukka cremer

IMG_4375IMG_4375

Se lige hvad jeg har fået 🙂 Bodycollection.dk som jeg lavede en konkurrence med for nylig, har forkælet mig med disse cremer fra Pukka. Jeg kender ellers kun Pukka som et the mærke. Viste ikke de også lavede økologiske cremer – men det gør de 🙂

Jeg elsker at prøve noget nyt. Som uddannet kosmetolog, ligger det lissom til interessen.

Cremerne dufter “økologiske” og spændende, og jeg synes de ser flotte ud. Jeg er lige begyndt at bruge dem, og synes faktisk meget godt om dem. Det er altid lidt svært at sige hvordan et produkt er, før det nærmest er brugt op. Hvis jeg bruger noget helt op, er det kun fordi jeg kan lide det. Meget er blevet kasseret længe inden da, men nu gir jeg altså disse fine produkter en chance.

Du kan finde dem HER.

IMG_4376

 

Næste indlæg

Ups...