Mors skat

Noget holder mig i sengen :)

IMG_4511IMG_4511

Jeg er ikke til at hive ud af sengen for tiden. Noget helt nyt holder mig nemlig ganske varm og tryg. Min nye dyne og puder! Jeg har faktisk fået det i gave (det var til min fødselsdag), hvilket næsten gør det endnu bedre 🙂

Jeg plejer at have sådan en stor tung dobbeltdyne fra IKEA, som jeg knapt kan vende mig under, da den var tung som cement. Det er min nye dyne ikke. Den er let som en fjer 😉

Jeg er ikke helt inde i det med dyner og puder, men da jeg lagde et billede op på Instagram med min nye forkælelse, blev jeg hurtigt klar over at det er ret luksus med noget fra Geismers. Lige dér, blev jeg total dyne-snobbet, haha 🙂 Men hvis man tænker over det, så tilbringer man jo virkelig meget tid i sengen, og ens nattesøvn er så betydende for dagen, energien og overskuddet. Især som enlig mor, er det ikke meget god søvn jeg får, så jeg synes ærlig talt, at jeg fortjener det.

Og inden der kommer løftede pegefingre omkring fjerene (ja det er åbenbart også et issue jeg har overset), så er fjerene her fra slagtedyr.

IMG_4027

IMG_4505

IMG_5008

 

Næste indlæg

Mors skat