Tillykke!!

Zzzzzz…

tired_mom-158165900_stdÅhhhh jeg har så dårlig samvitiighed. Har SÅ mange mails jeg ikke har besvaret. Men skal nok! Er bare så pokkers træt. Sov tre timer i nat, og bliver vækket HVER nat 5-10 gange. Det kan tælles på to hænder, hvor mange nætter jeg har sovet, siden hun blev født, og hun sover ikke meget om dagen mere. Føler mig som en zombie. Har heller ikke trænet længe, eller spist rigtigt. Er simpelthen for træt. For træt til at træne, og for træt til at lave med med energi – det er jo en dårlig cirkel. Har sågar puttet hende i bad med tøj på. Christ. Håber hurtigt hun vænner sig til vuggestuen, for jeg kan snart ikke holde mig vågen på denne her måde mere, plus jeg gerne vil ud og tjene nogle penge. Skal starte på uddannelse på tirsdag, og er jo nødt til at være oplagt – det er jeg ikke nu. Men det er endnu en ny start, på jagten på mit nye liv, så det SKAL bare gå.

Heldigvis er hun glad, sød og dejlig… Og ALT for frisk. Den baryler 🙂

Kaffe, kaffe, kaffe, kaffe….. Zzzzzzzzz!!!!!tired_mom-158165900_std

 

Næste indlæg

Tillykke!!