Dårlige nerver!!

Lash Bar lækkerier

IMG_1921IMG_1921

 

Må nok tilstå at jeg er blevet afhængig af de her vipper. Det er så fantastisk at stå op, og ikke ligne noget der er løgn. Jeg er total klar til galla, så snart jeg åbner øjnene, haha 🙂

Jeg var for nyligt inde hos Lash Bar for at få en opfyldning, og så fik jeg også farvet bryn nu jeg var det. Det gør bare så meget!

Jeg synes vipperne holder rigtig godt. Inde hos Lash Bar kan man få noget til at smøre på vipperne, som holder på limen, og noget til at tage øjenmake up af med, så de holder bedre. Begge produkter fåes i butikken, og de er gode til at vejlede.

Jeg tænker på at spørge, om ikke de udlover et sæt til en af mine læsere… Ville det ikke være fedt? 😉

Tjek deres side HER, og deres Facebook HER.

IMG_1903

Næste indlæg

Dårlige nerver!!