Nyt

Skinny Bitch Vol. 2.0

securedownload-57securedownload-57

 

Så er lamselårene altså ved at blive mindre! 🙂 I morgen skal jeg vejes igen. Glæder mig. Sidste fredag vejede jeg 55,4, men har desværre ikke fået trænet så meget denne uge.

Jeg får så ufatteligt mange mails okring min træning og kost, og jeg kan kun give jer ET råd. KØB ANNE BECH’S BOG/BØGER!!!! Det er den min kost og træning er ud fra… Så gør som hun skriver, og I vil se forandringer. Det der med at gøre noget halvhjertet, og snyde med kost osv… Det går kun udover dig selv. Da jeg sad og kiggede misundeligt på min mors nybagte bolle, sagde min mormor at jeg da bare kunne spise en kvart, det var jo ligemeget. NEJ. Det er nemlig ligenøjagtig ikke ligemeget. Det er en kvart bolle for meget. Vil du være tynd, eller vil du ikke være tynd?? Så kan man jo blive ved med at spise kvarte ting. Jeg fik et bid af en pizza i weekenden, og det er vist også den eneste synd jeg har begået.

Anne’s bog har været totalt udsolgt, så man må sige den er populær.

Kyss til jer – det er sommer, og det er deeeeejligt 🙂 🙂

 

Næste indlæg

Nyt