Længere vipper

Rasende !!

mad smileymad smiley

Jeg er simpelthen så pisse sur og skuffet! I fatter ikke hvor meget bøvl jeg har haft med de tøser der har købt mine sager.

Alle de latterlige undskyldninger jeg har hørt, for at de ikke har hentet det, ikke lige havde pengene, eller fortrød da jeg havde ventet på de skulle hente det i 4 dage. Vi har sågar kørt ud og leveret møblerne, og der er stadig ikke penge på kontoen. Kold nu kæft hvor er det dårlig stil. Umiddelbart ikke noget jeg vil bruge min tid på en anden gang. Det er jo ikke fordi jeg ikke har penge til brød på bordet, men jeg synes faktisk det var lidt hyggeligt at holde auktion. Nu er det bare ikke så skide hyggeligt længere. Vil hellere smide det ud, end have det her besvær.

Så tak Frederikke og Louise for at I ikke kommer til at købe noget af alt mit tøj, eller andre sager her på nettet. Det fik de ødelagt af, for alle andre.

Og så har jeg jo været så dum, at give mit nummer til et par stykker. Nej, jeg har ikke brug for flere veninder, og please stop med at ringe om natten. SGU! 🙁

 

Næste indlæg

Længere vipper