Nyt make-up

Pusletaske

 photo IMG_3634_zps8b2d36f2.jpg

Jeg har en mindre pusletaske jeg bruger til de små daglige ture, og så har jeg denne. Den er intet mindre end genial. Uanset hvor meget jeg putter i den, så kan der bare altid lige være noget mere.

 photo IMG_3637_zps99f06015.jpg

Lige nu er jeg en tur hjemme hos mine forældre, og så har jeg pakket tasken med alt hendes tøj osv. til 5 dage. Der er gode lommer, rum og accessories med i den.

 photo IMG_3636_zps4b231604.jpg

Er simpelthen så glad for den. Fik den i barselsgave inden hun blev født. Men først nu bruger jeg den rigtig meget. Så hvis du lige står og leder efter en god rummelig pusletaske, der ikke er med lysserøde elefanter eller orange blomster på 😉 Så er denne her super!

Den er fra ByStroom

Kan købes HER

 photo IMG_3635_zpsa06867a6.jpg

Næste indlæg

Nyt make-up