Ombre me!

Nyt skuffe guf

Skærmbillede 2013-02-26 kl. 15.36.58Skærmbillede 2013-02-26 kl. 15.36.58

Kender I det, at man en dag åbner sin skuffe med trusser, BH og strømper, og opdager hvor trist og forvasket det hele er? Jeg havde så meget brug for noget farve i skuffen – og på kroppen!

Min popo er ikke just nede i mini g-string størrelse endnu, så jeg tænkte at noget Calvin Klein undertøj var sagen. Calvin Klein har tidligere været en favorit, men jeg har ikke fornyet mig læge på det område. Synes faktisk det er svært at købe undertøj. Jeg har simpelthen ikke tålmodigheden til at stå i et varmt prøverum – så det bliver på nettet.

Shoppede for noget tid siden noget modetøj på siden, og var så lige derinde igen, hvor jeg så de havde tilbud på Calvin Klein Hipster. De dækker lige det de skal på måsen 😉

You like? 🙂

 

 

Næste indlæg

Ombre me!