Bliver baby syg??

Min dag

IMG_3404Nicolas er syg, Hollie skriger, hundene er umulige… Tjahh… Jeg har ikke lavet meget andet end at rende med hende på armen og lave ting til Nicolas i dag. Hun er godt nok krævende og pyldret. Hvor ville det være rart, hvis hun engang imellem bare kunne ligge og hygge lidt alene. Men næhhhh nej! Jeg har ikke haft 5 min i dag, hvor jeg bare har siddet og hygget.

Så nu tager jeg tager den lille barnevogn med rundt i huset, for at se om det hjælper. Så må hun ligge i den og følge med i hvad jeg laver. Hun fik det lækreste lammeskind af min bror i julegave, så det har jeg lagt i. Det er så hyggeligt 🙂

Nicolas er isoleret på gæsteværelset, i håb om vi undslipper influenzaen. Jeg gør mit bedste for at varte ham op med vitaminer,  piller, sunde ting og goodies der gør ham glad.

Photobucket

Hun sover ikke uden Mr. Kanin

Photobucket

Nicolas bad om hans favoritmad, og det fik han…

Photobucket

Og så lavede jeg sund juice til os “Go away doc” hedder den på Joe and the juice. Det er gulerødder, ingefær, æbler og citron.

Photobucket

Og med sunde blåbær til.

Photobucket

Og så skar jeg sgu halvt igennem fingeren. FOR REAL! Var ved at kappe et par coctailpølser over, og vupti! Jeg skreeeeg og Nicolas kom ned og hjalp mig. Jeg har skåret halvt igennem fingeren og neglen fra den ene side 🙁 Nøj det blødte – endda på gulvet også. Jeg lukkede bare øjnene, og så fiksede han fingeren. Vi har ingen plaster, så han fandt noget tape i garagen 🙂

Photobucket

“Jeg vil ha’ min mor, Mr. Kanin, min sut, og så vil jeg gåes rundt med HELE tiden…”

Photobucket

“…ELLERS!!!!”

Photobucket

“Hvis du gør som jeg siger, så er jeg så sød så sød” 🙂

Photobucket

Aften the: Kogt vand med citron, honning og ingefær. Det er noget Nicolas har lært af Peter Schmeichel, så det laver jeg altid når han er syg.

Photobucket

Næste indlæg

Bliver baby syg??