Nye stilletter

Flytningen

IMG_0600Rigtig mange har spurgt til vores flytning fra Middelfart.

Vi er flyttet tilbage til hvor vi boede før, i Køge området. Da vi flyttede til Middelfart, var det ikke fordi vi havde en stor lyst til at bo lige der, eller et forhold til stedet. Nicolas havde gang i et projekt, som Middelfart kommune desværre var for forstokkede til at lade gå igennem. Super ærgerligt for ungdommen i omegnen, kan jeg kun sige!

Så sad vi der i Middelfart, uden nogen som helst grund. Vi boede helt fantastisk. Skønt område, hyggelig by og røv fedt hus. Uhhh… Boligen savner jeg sgu! Men hellere være tættere på mine venner og sociale liv her på sjælland. Har følt jeg til tider sad fast i et guldbur derovre. Så da muligheden bød sig, at vi kunne flytte tilbage, rykkede vi omgående teltpælene op. Det var også lidt trist, at Nicolas skulle være hele weekender væk fra os, når han skulle arbejde på TV3.

Men nu er vi tilbage, og det er bare dejligt. Godt nok er det satans langt ude på landet, efter min mening. Men 50 km fra Kbh., er bedre end 200 km og en bro væk 🙂

Vi flyttede faktisk så hurtigt, at jeg ikke nåede at komme til min frisør i Kolding, eller sige farvel til vores søde naboer. Vupti, så var vi væk!

Næste indlæg

Nye stilletter