Det skal hun hedde...

Favoritter…

blingdingJeg synes det har været lidt svært at finde noget passende tøj her efter graviditeten. Det der undrer mig RIGTIG meget er, at ammetøj er stramt. Whyyyyyy??? Der er sgu da ingen med baby-vom der gider i noget stramt!

Og det ved Grethe, som jeg kender, vist godt. For hun har nemlig sendt mig en gave – hvilket hun gør af og til 🙂 🙂
Jeg er så glad for denne bluse, og brugte den også rigtig meget på hospitalet lige da jeg havde født. Og sidder faktisk i den lige nu. Hun har en webshop der hedder Blingding.dk, hvor man bla. kan få blusen, og disse mobilcovers.

Photobucket

Photobucket

I skabet fandt jeg noget gammelt tøj fra Ajunct, som var løst og smart. Så det har jeg brugt ret meget. Har nu fået noget mere af det, med endnu mere simili, jaaaaa 🙂

Photobucket

Skal nok vise jer noget mere af det. Det er bla. også derfra den bluse i dette indlæg er fra. Selvom man ikke ser meget af den, er der mange der har spurgt på den.

Næste indlæg

Det skal hun hedde...