Tv Serier

Café hygge

vicSå var vi på vores første café/trilletur på strøget 🙂

Vi mødtes med en gammel veninde. Altså hun er ikke gammel, jeg har bare kendt hende længe – meeeeen er da lige nødt til at nævne at hun blev spurgt om hun var min mor ;). Det blev på Café Victor, og det var intet problem at ha’ en baby med. Lige inden vi gik ind, skreg hun. Så jeg satte mig udenfor og gav hende en flaske (havde malket ud hjemmefra), så der kom ro på. Vil ikke gå ind på en café med et grædende barn, det er der jo ingen der gider høre på.

Jeg har aldrig selv brudt mig om ammende mødre på caféer, og har det derfor selv ret stramt med at skulle sidde og amme et sted, så jeg er ekstrem diskret. Alt det der “moderjord”, og det er det mest naturlige og smukkeste at amme… Uhhh det synes jeg altså ikke. Jeg kan godt se letheden og nødvendigheden i at amme offentligt nu jeg selv har et barn, men jeg nægter at være sådan en jeg selv synes der er træls at se på. Så jeg har fået mig nogle suuuper smarte bluser til lige det formål – dem viser jeg i en anden blog. Og ellers har jeg en flaske med. Der er bare grænser for hvor meget jeg har mulighed for at amme ud, og tage med.

Jeg ammede også på Victor, af ren nødvendighed. Men der var ikke en eneste der kunne se om jeg bare sad med hende, eller ammede. Og så sad vi også lidt afsides, og med ryggen til.

Jeg kan se på min Facebook, at mange har troet de ikke var så børnevenlige derinde, men det var de bestemt! De var så søde og rare, og hjalp med af finde et godt baby-sted osv. Så det var en fornøjelse 🙂

Vi satte to stole sammen, og vupti…
Photobucket

Halskæde: Blond Accessories
Cardigan: Chopin.dk
Top: Boob (viser den i en anden blog – geeeenial!)
Bukser: Mamalicious fra Graviditetsbutikken.dk
Sko: Chopin.dk (husker ikke mærkerne, bare hvor de/det er fra 🙂 )
Jakke: Culture

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Der er vist en der gerne vil have sådan en uldtot i julegave 🙂 Tre gange sagde ekspedienten i butikken “jamen det har du jo ikke brug for”, til forskellige ting. Nej, nej… Men derfor vil jeg jo gerne have det hele alligevel… 🙂

Photobucket

Næste indlæg

Tv Serier