Smart i leopard :)

Barselsgave til mig selv!

lavpris.dkJeg har revet mig. Sgu! 🙂

Jeg har så længe ønsket mig det sorte mega musselmalede Royal Copenhagen stel. Jeg har sågar tvunget Nicolas til at ønske sig det i fødselsdagsgave, og det blev til nogle krus. Men det er jo ikke helt nok.

Photobucket

Jeg sad og søgte på nettet, og fandt et sted der hedder Lavpris.dk, som sælger det til en god pris. De har både 1. og 2. sortering, og er billigere end hvad jeg lige har set i butikkerne – så jeg slog til! Synes ærlig talt at jeg fortjener det.

Jeg var selv ret nervøs over om det kom godt frem, men jeg skal lige love for at det var pakket godt og forsvarligt ind. Med garanti mere sikkert, end hvis jeg selv skulle slæbe det hjem fra en butik.

Photobucket

Jeg har valgt at beholde noget af vores sorte og meget billige IKEA stel, som jeg godt synes vi kan mixe lidt med. Nøjagtig som når man blander Gucci og H&M 😉

Photobucket

Stellet kan købes HER

Photobucket

Har valgt krus med hank. Kan altså ikke fordrage krus man skal holde om.

 

Næste indlæg

Smart i leopard :)