For 1 år siden

Stine K og hendes bare røv!

stine kronborgAiiiiii… Det skete bare IKKE 🙁

Sidder i sofaen med min elskede computer, og fortæller Nicolas at nu er der nye billeder af Stine Kronborg uden tøj. Han tror ikke på mig, og fluks rejser jeg mig, for at vise ham hendes bare røv (det var nu nærmere tissekone). I det jeg rejser mig, falder jeg nærmest over min egen mave, og taber computeren lige ned på gulvet.

BANG!

Blev SÅ ked af det. Min fine computer 🙁 Og så ville den slet ikke reagere bagefter. Skærmen havde bare frosset sig fast. Tænkte at det bare ville være top pinligt, at skulle gå ned i en butik med dem, med bar tisser på hele skærmen.

Efter en del bøvl, gik det hele heldigvis i orden igen. Gudskelov. Men nu er den altså bulet – fordi hun skal rende og smide tøjet, i tide og utide. Ihhh… 🙂

Billederne af Stine, kan du se HER

En time senere er min nye pinke iphone så blevet total ridset. Dobbelt ØV!

Photobucket

Næste indlæg

For 1 år siden