Min farmor

Nu som nålepude

Danmarks mest læste blogJeg har haft en del kvalme i min graviditet, og været til lægen utallige gange, som sagde “Baaaaare ærgerligt”. Så troede jo ikke der var noget at gøre – og det har altså virkelig været slemt!

Jeg skal føde i Kolding (føde er bare det top-klammeste ord!).

Nu er jeg så kommet til en ny jordemoder, i noget der hedder ‘kendt jordemoder ordning’, og det er jeg super glad for! Hun er sød, frisk og ung, og sendte mig som det første til akupunktur for kvalmen. Er så glad for endelig at være kommet et sted hen, hvor de tager sig bare lidt af min graviditet. Jeg kom heller ikke til jordemoder, før jeg selv ringede og undrede mig… Og der skulle jeg allerede ha’ været der flere gange, og bla. haft vigtige scanninger. Synes ikke rigtig der har været tjek på det 🙁

Men så er det jo godt at jeg selv kan tage affære!

Den første jordemoder jeg var til i Kolding, var rent helvede! Hun var tør og halvgammel, uinteresseret, og gav mig bare en stak brochurer og sagde: “Nå, der er rigtig nogen der har råd til 3D scanning, hva”. WHAT!!??? Hvad helvede rager det hende?? Og sagde så at jeg skulle være ude 4 timer efter jeg havde født. Bum!

Hvem var lige ved at skide en snemand? MIG!

Har så hørt at rigtig mange ikke bryder sig om netop hende – men hvad skal hun så være der for, når folk klager over hende? Det er et ret ømfindigt øjeblik i ens liv, som hun ret hurtigt kan ødelægge. Gudskelov, at jeg fik en anden jordemoder, ellers ved jeg ikke hvad jeg havde gjort – fandme ikke født i Kolding, hvert fald!

Nå, det var et sidespor… Det lader til de nåle der, virker. Juhuuu 🙂 🙂

Photobucket

Næste indlæg

Min farmor