Kunne ikke lade være...

Fint bestik :)

bloggerSyne bare det er så fint. Jeg viser jer altså ikke alt hvad jeg køber – det ville være ALT for pinligt. I ville jo tro jeg var skør.

Men nogle af dem, kan jeg altså ikke lade være med at dele. Sidder jo for fanden foran den computer, med bækkenløsning, det meste af tiden. Mange af tingene er faktisk fødselsdag-/barselssgaver, som jeg allerede har fået – har fødselsdag på tirsdag 😉

Jeg linker som regel til steder hvor tingene kan købes, ellers skal jeg bare besvare så mange spørgsmål om det. Enten linker jeg til det sted jeg selv har købt det, eller et sted hvor man kan købe det. Det synes jeg selv er rart når jeg læser andres blogs. Men det er altså ikke altid jeg ved det, som hvis min mor har købt det et sted i jylland, men så må I Google lidt.

Jeg elsker at lave de her blogs, og at dele ting med jer. Er jo stoppet med at vise Nicolas det hele, nu gemmer jeg det bare. Han har for længst sagt STOP! Der skal jo også være plads til baby 🙂 Han læser heldigvis ikke bloggen…

Photobucket

Næste indlæg

Kunne ikke lade være...