Rabat til DIG!

Ny bikini

bedste bloggerJeg ved ikke om jeg overhovedet kommer i en bikini i år, men jeg vil altså ikke risikere at stå uden en ny en, hvis nu solen kommer. Ikke at jeg ved hvor i alverden jeg skal gå hen i den. Min somerferie smuldrer, og jeg gider simpelthen ikke spilde min tid på danske strande. Jeg nægter!!

For et par dage siden så jeg denne bikini på en på Facebook, og synes den var så skøn. Fik dog ikke spurgt hvor den var fra. I dag finder jeg den så på Victoriassecret.com. TADAAAAA… Nu på vej til mig. Håber jeg kan passe den 🙂 Haaaader bare porto og moms. Det koster mere end selve bikinien. Christ!

Den ser lidt bleg ud i farven på øverste billede, og jeg havde ikke bestilt den, hvis den bare så sådan ud (det håber jeg sgu ikke den gør!). Det her billede er meget pænere i farven – og ja…. Så sidder den jo også på en sindsyg krop!! Bare man også kunne bestille den 🙂

Photobucket

Næste indlæg

Rabat til DIG!