SE hvad jeg har lavet !!

Får lyst til at slikke på dem !

negleHar lige fået lavet nye negle. Eller jeg har fået lak på dem – det der shellac noget. Jeg bryder mig ikke om kunstige negle, lange negle eller franske negle. Jeg får gåsehud når jeg ser dem. Det er så 00’er og stripper agtigt. Sorry… Bare min mening. Til gengæld kan jeg godt lide farver og glimmer på neglene, og jeg kan faktisk også godt lide når det skaller af. Det er sådan lidt lillepige/prinsessebølle sødt. Når jeg engang imellem får det her shellac, som holder i 2 uger, så er det altid med glimmer. Altså rigtig glimmer, som jeg får drysset på dem. Det ser såååå fantastisk ud! Kan slet ikke lade være med at kigge på dem hele tiden. De er svære at se rigtigt på et billede, for de glimter tusind gange mere irl, når lyset falder på dem og de er i bevægelse. I ville ELSKE dem!!

Har taget lidt billeder af dem – vil så gerne vise dem 🙂 Også selvom jeg sidder uden makeup og med hovedpine… Men sådan ser jeg altså ud når jeg vågner.

Photobucket

Denne gang har jeg også fået lidt lyserødt på. Blandingen er en sølv/guld som jeg selv, sammen med Manja, har fundet frem til. Altså som hun har blandet. Kan ikke huske om de koster 350 eller 400 kr., men det er der omkring, og de er lavet af manjas.dk i Hvidovre.

Photobucket

Photobucket

Næste indlæg

SE hvad jeg har lavet !!