IMG_7742

Video: Hollie Nolia er skuffet!

Måske så I denne video på Instagram i weekenden, men jeg kan altså ikke lade være med at dele den her også. Hun løb rundt og rundt, fordi hun så gerne ville flyve. Jeg har jo prøvet at forklare at julemanden kommer hver nat og lister en pakke i strøm.
Skærmbillede 2015-11-30 kl. 17.10.35

Vind min slæde i juleferien!

Endelig er det 1. december, og jeg har glædet mig som en lille nisse, til at afsløre denne vilde konkurrence for jer Hvordan kommer du hjem i juleferien? Vil du låne min julepimpede ADAM? Jeg har nu i et par måneder drønet rundt i min Opel ADAM, som .
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rabat: På gaven til manden der har alt!

STOP! Min lillebror må ikke læse dette… Ved du ikke hvad du skal give manden, kæresten, onklen eller broderen der har alt? Det ved jeg heldigvis, for sådan en lillebror har jeg. Han var sågar ude i på et tidspunkt, at han ville melde sig ud af .
IMG_7556

Min julekalender. Glæd jer!

Nu er det næsten! I går var det 1. søndag i advent, og i morgen er det 1. december. Jeg ELSKER det, oh I kan godt hænge strømpen op! Jeg har i år valgt at lave en julekalender til jer, så der hver dag er noget, der kommer jer tilgode. Det kan være ko.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skønhedstip: Sådan renser jeg min hud

Ved du ikke hvad du skal ønske dig i julegave? Så har jeg alletiders idé… For år tilbage brugte jeg altid sådan en elektrisk Face Brush her, til at rense min hud med dagligt. Da jeg var under uddannelse til kosmetolog, var det noget vi brugte m.