image

Så er der kastanjedyr i hytten :)

Vi var også en tur i skoven i weekenden, for at samle kastanjer til kastanjedyr. Det var nu en ganske kort tur, for den lille hyggetrold ville meget hellere være inde –  og det vil jeg egentlig også. Men vi fandt nogle store træer og fik allige.
image

Halloween græskar & weekendhygge

Vi har haft en skøn weekend, bare os to. Fordi der altid sker så meget, er weekenden foregået hjemme i nattøj med masser af hygge. Vi har drukket kakao med skumfiduser, set en masse tegnefilm og bla. lavet Halloween græskar. Jeg elsker vejret og årst.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det siger dem der har brugt min selvbrunerserie…

Jeg kunne ikke lade være med at gemme disse aller første kommentarer der kom på min MASCHA VANG selvbrunerserie. Siden er der kommet mange flere, og det er jo virkelig dejligt. Produkterne er blevet så godt modtaget, og vi har helt svært ved at følge.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sådan laver jeg selv ingefærshots

Mange af jer tager garanteret allerede ingefærshots, men det er sikkert ikke alle, og nok ikke hver dag. Det plejer jeg heller ikke selv, men det skal der nu laves om på. Jeg har i går lavet min egen ingefærblanding, som jeg har tænkt mig at tage dag.
image

Masser af billeder: Børneværelset!

Hollie Nolias værelser er nogenlunde ved at være færdige. Hun har to sammenhængende værelser, hvoraf det ene er et sove/hyggeværelse, og det andet et legeværelse. Det har taget mig lang tid at komme på plads synes jeg, men nu er vi vist også ved at v.