image

Sådan går det med min piercing, mod migræne

Hvis man følger mig her, eller på de sociale medier, vil man nok ha’ svært ved at komme udenom, at jeg lider meget af migræne. Det har jeg gjort i 21 år, i en grad hvor jeg har det ca. 5 gange om ugen. Oftest vågner jeg ved 4 tiden om morgenen .
Skærmbillede 2016-08-29 kl. 12.55.18

Swiss Skin Renewal: Se mine vilde før-/efterbilled…

Annonce Jeg fortalte for nylig, at jeg er blevet det danske ansigt og beauty ambassadør hos Swiss Clinic, som jeg har lang kendskab til. Jeg har i perioder hvor min hud har været problematisk, brugt den som kur med flotte og hurtige resultater. Det h.
Skærmbillede 2016-08-29 kl. 12.42.18

Er det her en forbandelse??

Jeg er lige ved at blive skør! Nogen synes ikke jeg trænger til nyt køkken, men det kan jeg LOVE jer for jeg gør. Jeg har om et par dage ejet dette hus  i 3 måneder. På den tid er det gået op for mig, at vaskemaskinen var rusten, den gik i stykker så.
image

Forretningslook + ny Blogly pige

Jeg er en glad blogmama, der lige har ansat endnu en skøn pige til Blogly. Hanne hedder hun, og den anden dag nød vi vejret i Tivoli, til en skøn forretningsfrokost sammen. Nu har jeg 4 mandlige annoncesælgere, og 3 seje piger. Camilla der er min ass.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sælger disse møbler til god pris

Jeg sælger disse ting da jeg simpelthen har for meget i huset – vi kan jo nærmest ikke være her Møblerne skal afhentes i Dragør, gerne hurtigst muligt, og man kan kontakte mig på: maschavang@yahoo.dk Sofa + 2 stole (der er 2 stole, selvom der k.