OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hollie Nolia skal være storesøster + SKØN video!!…

Annonce Imens jeg sidder og sorterer mine billeder fra dagen, går det op for mig at jeg tager virkelig mange billeder af børn. Især små søde brune piger. Om det er fordi jeg savner Hollie Nolia eller er skruk, kan jeg simpelthen ikke svare på. Jeg ku.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hendes historie er vild, men hendes vilje er vilde…

Annonce Se lige denne skønne unge kvindes smil. Hun griner fordi jeg lige har vist hende et billede af min brusekabine, der var helt smurt ind i tanning, fordi jeg ville være brun inden jeg skulle til Afrika. Hun syntes jeg var meget skør! Grunden ti.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En lille smule diva i junglen

Halloooo er I der?? Jeg bilder mig lidt ind, at I savner mig Jeg sidder lige nu ude i junglen, og I skal vide at jeg har prøvet HÅRDT på at få livstegn ud – vil jo så gerne fortælle om alt det jeg oplever, og synes det er svært at skrive noget .
10412101_10204477991023657_752275248_o

Se lige hvor fint her er!

Annonce Ej se lige her! Bor på total alm/dejligt hotel, og slet ikke noget skummelt, her i Sierra Leone. Det er godt nok kun lige for én overnatning, og billedet er fra tidligt i morgen  (Hurtigt ud og ind, I ved Det her er fra i morges. Nu skal vi u.
IMG_1867

Så er jeg landet i Sierra Leone i Afrika

Annonce Jeg ankom i går til Sierra Leone i Afrika, hvor jeg er afsted sammen med bloggeren Cana Buttenschøn og fotografen Kenneth Nguyen. Vi er på ambassadørrejse med Plan Danmark, for at besøge planbørn, men også for at undersøge forholdene for kvin.