image

Hyggelig mor/datter aften i Thailand

Annonce I går aftes hyggede vi to piger alene. Den stod på lige hvad Hollie Nolia havde lyst til, og det var at danse, hoppe i sengen, drikke sodavand og høre høj musik. Så højt at Marianne slet ikke kunne banke os op. Da vi havde festet længe, og va.
image

Her shopper du mit ferielook

Få timer inden vi tog i lufthavnen, løb jeg i H&M og Zara, og købte en hel masse. Jeg gider ikke bruge formuer på bikinier, da jeg gerne vil have mange og nye hvert år. Nogle gange køber jeg da noget ekstravagant, men nok ikke lige til sådan en f.
image

Flabet date: The Stig vil rive mig rundt…

Jeg har været i et værre dilemma. Inden jeg tog på ferie blev jeg kontaktet af BBC, som fotalte mig at programmet Top Gear er vilde med mig. For jer der ikke kender programmet, er det et ret populært tv program, som jeg i flere år var tvunget til at .
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pool-outfit på en bleg førstedag :)

Jeg er stadig for bleg til jeg kan tage billeder af mig selv i bikini… Og har ikke helt fundet den rette, og mest slanke vinkel, for mit korpus i en liggestol endnu. Men I skal vide jeg prøver hårdt, til stor underholdning for hotellets andre g.
image

Mandag, jeg elsker dig!!

“Vi klarede det, juhuuu gi’ mig high five!”. Jeg sidder i en solseng ved poolen i Thailand, og kan høre Hollie Nolia hygge sig i vandet med Jose, Traveljunkies datter. Vi sov 4 timer i nat, selvom vi havde fået “hjælp” t.