IMG_6097

Om lidt rejser vi til…

Som tidligere nævnt, skal vi ud at rejse. Grunden til jeg kalder det rejse, og ikke ferie, er at jeg faktisk lave noget arbejdsmæssigt der kræver en “godt vejr og strand” location. Så fandt jeg nogle flybilletter og tænkte at de da var bi.
mascha

Op til 70%, jeg jeg er “tvunget” til a…

Affiliate: // 1.bikinitop // 2.trusse // 3.solbrille // 4.bodystocking // 5. pung // 6.hat // 7.tørklæde // 8.sandal Jeg skal ud at rejse, eller vi skal, for Hollie Nolia skal med. Det betyder at der skal shoppes nyt nyt nyt, haha. Når jeg tager så m.
IMG_0946

SOS: Bikiniform og friske blomster…

Annonce Jeg har købt flybilletter til en rejse om ganske kort tid, og det betyder at jeg er nødt til liiige at stramme mig lidt an, hvis jeg skal forkæle mig selv med nye bikinier. Gider altså ikke flapre-røv og topmave! Så den står på sund mad fra b.
IMG_0917

Langpattet weekend, med bobler og flybilletterR…

Vil lige starte med at sige TAK for alle jeres kommentarer til indlægget i går ♥ Jeg er lige kommet ind ad døren, og selvom jeg egentlig er på streng diæt for tiden, måtte jeg simpelthen hælde et glas champagne op. Af flere årsager. For at fejre jeg .
Skærmbillede 2017-02-23 kl. 08.49.15

Vil jeg have flere børn?

Jeg har fået mange spændende spørgsmål, da jeg spurgte til hvad I egentlig gerne ville vide. Et af dem der går igen, er om jeg er gravid, eller om jeg ønsker flere børn. Jeg er ikke gravid (for fanden!). Men jeg synes faktisk det er et svært spørgsmå.