img_1702

Bedste dag, billeder og info om kollektionen. Yaaa…

Annonce I slipper ikke… Jeg fandt lige lidt flere billeder fra lanceringen Jeg tog nogle billeder inden der kom folk, og der blev dækket op. Der var virkelig mange mennesker, presse og Go’ Aften Danmark, så havde jo ikke tid til at gå og .
IMG_1686

Billeder fra Lanceringen i går :)

Sikke en dejlig dag vi havde i går! Tusind tak til alle jer der bakker op herinde, til alle dem der er kommet forbi standen, venner, bloggere og den presse der var venlige at møde op. Tak Der er så meget jeg gerne vil fortælle om fra i går (helt vild.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Årets bedste roadtrip, i årets bedste bil!

Annonce Vi har lige været på jyllands-roadtrip, Hollie Nolia og jeg, og denne gang var vi mere end ganske godt kørende. Jeg fik nemlig lov at låne, teste om man vil, denne sprit nye Opel Astra, som er kåret til Årets bil 2016. And I kid you not, det .
IMG_1290

Hvem mon hun leger…??

Nå, men børn gør jo ikke som man siger, men som man gør. Mon hun nogensinde har set hendes mor sidde ved siden af sengen når hun skulle sove, og sidde og blogge med et glas vin og tlf?? Bagefter rejste hun sig op og sagde “Nu har jeg blogget mo.
IMG_1267

Udsendt for P4 og Danmarks Indsamling

Annonce I går var jeg ude med DR’s P4, for at dække nogle af dem der samler ind til Danmarks Indsamling.  Det blev til en tur til Bogø, hvor Idrætsefterskolen Grønsund løb varer ud for kunderne, i den lokale brugs. De havde også bagt kager og h.