OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det her glæder vi os til…!

Jeg har, vel som alle andre, altid elsket julekalendre. Altså dem i tv. Det var en stor del af julen, som barn, at vente på et nyt afsnit hver dag. I år er første år hvor Hollie Nolia sådan rigtig kan være med til at jule – altså forstå det. Me.
IMG_7654

Man tror det er løgn. Det er det ikke!

Sådan ser det ud når jeg kigger ud af mit vindue i stuen. Jeg kigger lige ned i byparken i Ørestad, hvor der altid er dejlig liv, og her i vinterperioden også hyggelig belysning. Jeg har sådan glædet mig til det kom op. Men men… Da jeg kom hjem.
Skærmbillede 2015-11-27 kl. 12.54.43

Jeg sværger, jeg elsker Bratz. Jeg ér Bratz!!!

Vil jeg overhovedet af med de her?? Seriøst, se lige her! Hvis bare jeg havde haft Bratz da jeg var yngre. Det er først nu, i en alder af 36, at det går op for mig hvor awsome de er! Og nej, jeg har sgu da ikke købt dem til mig selv. Jeg skal holde [.
IMG_7650

Det lavede jeg i går…

Man kan altid presse en selfie ind, når mor har smidt strikketrøjen, uha uha 😉 Det var min eneste børnefri aften i går, og den skulle bruges på et photoshoot, som varede hele aftenen. Det foregik på Hotel Kong Frederik, sammen med min skønne Signe Ef.
IMG_7449

Det har jeg købt: Nyt makeup og pensler

Jeg trængte sådan til nyt makeup og pensler, så har været ude og anskaffe mig noget. Du godeste det var dyrt! Jeg er lidt et vanemenneske hvad det angår… Men nu må jeg lige oppe mig, og få lidt mere glimmer på penslerne. Jeg har nærmest altid m.