image

Bad mom til Bad Moms afterparty

Annonce Efter premieren på filmen Bad Moms den anden dag (som I virkelig bør se, den er såååååå sjov!!!), var der afterparty på W lige rundt om hjørnet. Super fedt sted! OM jeg har glædet mig til at være en ægte BAD MOM?! Øhhhh ja! Med den rejse hero.
image

The girls are out! Outfitdetaljer og shoppe-kup

Hjemme er jeg sjældent særlig nedringet i min påklædning. Tror jeg er træt af folk kigger på mine boobies, men det er som om det er lidt mere ok herovre. Der er jo det hele taget ikke så mange der bemærker mig, som der er hjemme i Danmark. Det er båd.
image

Mit yndlingsspot, The Ivy i West Hollywood

Ét af mine absolut yndlingssteder i West Hollywood, er den charmerende perle The Ivy. Jeg skal altid lige forbi det sted, når jeg er herovre. Det er et lille bitte sted der føles som en have, og ligger ret tæt på Beverly Hills, på Robertson blvd. Hvi.
image

Go’ morgen her fra sunny LA

Jeg er ret ramt af jetlag, og vågner derfor meget tidligt,men hey, så får vi meget ud af dagen. Vi starter med morgenkaffe ved poolen og en dukkert, her er SÅ dejligt! Jeg har fået denne til mit hår af Signe Eflund, og nu er det vist på sin plads at .
image

Tivoli Puzzle, jeg er addicted! Se hvad jeg lavede…

Annonce Hvis der er noget jeg har haft masser af de sidste par dage, så er det tid. Et par dage inden jeg skulle afsted til LA, downloadede jeg en app der hedder Tivoli Puzzle, fordi jeg egentlig var blevet inviteret i Tivoli. Det nåede jeg ikke inde.