image

Jeg skal til Guldtuben i aften. En prisoverrækkelse i det kongelige teater, for Youtubere. Men hvad skal jeg tage på?? Det er sådan lidt i sidste øjeblik kan man sige, men jeg havde måske ikke regnet med at tage afsted, men nu gør jeg det. Ingen kære.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Én var lige på lagersalg…

Jeg har været til lagersalg hos Munderingskompagniet og AJ117, og jeg rev mig SÅ mange fine ting! Jeg glæder mig til et orange efterår, som jeg altså ikke håber bliver kortere end normalt, fordi det absolut skal blive ved med at være så varmt. Jeg ha.
image

Virkelig gennemtænkt…

Der har været stille på bloggen i dag, og det er fordi jeg har den grusomeste tandpine! Jeg har faktisk haft ondt i tanden længe, og haft flere tider til en rodbehandling, som jeg har aflyst. Altså af den simple årsag at “det da nok gik i sig s.
image

Vidunderlig aften, på magisk ballonflyvning!

Sidste år fik jeg en rigtig god fødselsdagsgave (af mig selv), nemlig en tur i luftballon, som jeg har ønsket mig hele livet. Det er en af de ting der altid har stået på drømmelisten, og som jeg nok altid har håbet på der var nogen der gav mig. Der e.
image

Så er de her: Nu i 245 MATAS butikker!

Så er MASCHA VANG Selvbruner serien landet i butikkerne! Faktisk i hele 245 MATAS butikker. Eller det vil sige, at butikkerne har fået produkterne, men om de har nået at sætte dem op endnu, det ved jeg ikke om de alle har. Men så skal I altså bare sp.