IMG_6985

Off-tid, award nerver og mumiewrap…

Jeg havde lige brug for lidt off-tid fra bloggen, så der har været lidt stille. Det har bla. gjort at jeg i dag har brugt det meste af dagen på MIG. Jeg har styrtet rundt, bevares, men det har været til gode afslappende ting, som jeg har nydt. Med an.
IMG_7230

Allergy Award til Mascha Vang Selvbruner – T…

Sikke en underlig rutchebane-dag i går. Egentlig skulle jeg ha’ været i London, til Allergy Award, men det valgte jeg altså at blive hjemme fra. Jeg meldte afbud i fredags, da det hele lige blev “spændende nok”. Med hovedet fyldt me.
IMG_7088

How to treat a lady! Kom med på job…

Når man har et reklameshoot lørdag fra 8-18, og folk er fløjet til Danmark, makeup, fotograf og locatiaons er booket… Så aflyser man altså ikke, med mindre man er ved at få begge ben amputeret. Heller ikke selvom fredagen stod på det den nu gjo.
IMG_6859

“Ikke tag telefonen mor…”

“…så bliver du bare ked af det igen”. Det kan være svært at forklare en 4 årig, hvorfor mor græder, og så alligevel ikke. “Det er lidt som i børnehaven skat, ikke alle synes legene er gode, og nogle gange bliver man lidt sure .
IMG_6573

Be a pineapple!

Take us back! Åhhh hvor havde vi bare en skøn tur til Thailand. Jeg fandt lige disse billeder, med vores kæmpe ananas, og blev helt glad over de minder vi fik med hjem. Jeg skal ha’ lavet en billedvæg herhjemme, og tror et af dem må indgå deri..