OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Konkurrence: Vind min nye sofa!

Annonce Endelig fandt jeg den helt rigtige sofa, og hold nu op jeg har ledt længe. Jeg solgte oprindeligt min sofa da jeg boede i Ørestad, uden at have fundet en erstatning inden. Kunne bare ikke finde den rigtige, og endte egentlig med at købe nyt h.
image

Smart lille (nåh nej, stor!) city girl

Hollie Nolia var det mest eksemplariske lille væsen i går, da hun var med mig inde i Go’ Morgen Danmark. Årsagen var, at jeg skulle tale om børn, og i særdeleshed hende, på de sociale medier. Jeg skulle afsted inden børnehaven åbnede, så hun må.
image

Ha’ lige en lækker onsdag, og slap så af der…

I går holdt jeg i noget vejarbejde, hvor en del biler holdt i kø. Jeg kørte over for grønt lys, men da en bil foran pludselig holdt stille et par sekunder, var det blevet den modsatte retnings tur til at køre. Vi taler vitterligt sekunder. Da de to b.
image

Denne bordplade valgte jeg…

Annonce Så er køkkenet helt på plads, og jeg har også bestemt mig for bordpladen, og vasken, som I sikkert ikke er enige i. Men jeg elsker det! I næste uge er jeg på udenlandsrejse, og lige som jeg træder ud af døren, rykker Designa ind med deres hån.
skaermbillede-2016-09-26-kl-15-01-49

Hvaaaa satan!! (Rasmus ingen adgang)

Nix, drop det, smut ind og læs nogle nyheder i stedet, det her er mellem mig og pigerne! Ser I, jeg har nemlig opdaget noget, som ikke er så godt han ser. Da vi var til The Voice i Tivoli, TVANG jeg ham til at tage jens, denimskjorte og sneaks på. Je.