IMG_0756

Kæmpe galleri: Blogly fastelavnsfest

I går afholdt vi for første gang Blogly fastelavnsfest, sammen med nogle af vores mommybloggers og deres børn. Det er godt nok lige en uge for tidligt, og i vinterferien for mange, men vi var heldigvis nogle der kunne få det til at passe ind i famili.
IMG_0555

Hvad skal vi tale om, hvad vil I vide?

Jeg får rigtig mange mails, beskeder og kommentarer om alverdens ting. Det kan være spørgsmål om hvor mit bord er fra, min lipgloss eller sågar vindueskarm. Men udover den slags spørgsmål, er der også en del om mine holdninger eller baggrund. Derfor .
mascha2

Shopping sunday: 4 for 3, få den billigste gratis!…

Affiliate:/ 1.jakke/ 2.trusser/ 3.nederdel/ 4.ur/ 5.hat/ 6.headset/ 7.body/ 8.støvler/  Mine sene aftener, når Hollie Nolia sover, består ret meget i online shopping. Okay, det er ikke altid jeg køber noget, men jeg browser og snuser rundt. Jeg har v.
IMG_0544

Weeeeeekend!!! Det laver vi…

Der er én der elsker weekender, og så er der én der allerede er træt. Skinny latte, doubleshot please! Haha ♥ Kl. 9:45 stod vi klar til børneleg/dans, ude hos Jack’s Stodio, som min veninde Mai-Britt har. Det er første gang vi er til det herude.
IMG_0277

Jeg siger det igen: Jack’s Barre, kom!

Jeg er ellers ikke meget for at træne inde, selvom jeg har givet det mange forsøg. Jeg er mere til at komme ud i den friske luft, hvor jeg er mig selv og kan være alene med mine tanke eller tømme hovedet, uden der er andre mennesker eller øjne i nærh.