image

Til premieren på Bad Moms i LA

Annonce Da vi i går ankom til LA, var vi meget presset på tid. Umiddelbart troede vi simpelthen ikke vi nåede at komme til premieren, men det lykkedes heldigvis Vi havde ganske kort tid, ca. 35 min, til at tjekke ind og ryste halvandet døgns kaos af .
image

Turen til LA, hvor uheldig må man være…?!

Dette er skrevet i flyveren, inden vi landede i LA. “Just keep them, and I will fill you up later”. Endelig et menneske der forstår mig, bare ved at kigge på mig. Det er stewardessen på det fly vi ENDELIG sidder på, på vej til LA. En tur hvor ALT bar.
image

Hollywood premieren… Nåede vi det???

Annonce Klokken er lige nu 2 om natten i LA, og jeg har lige lagt min trætte og hævede krop i sengen på The Roosevelt Hotel. Vi er HELT færdige, men vi nåede det (nærmest)! Vi nåede det kun lige akkurat, da vores fly igen var forsinket og trafikken v.
image

Så må han jo bære mig…

Jeg er rigtig blevet guide, på denne her tur til jylland. Jeg har efterladt Hollie Nolia hos mormor og morfar, hvor hun skal holde ferie, imens jeg er i USA. Jeg savner hende allerede, men jeg ved hun får en dejlig ferie. På hjemvejen kørte vi igenne.
image

Diamantbryllup og hygge i haven

I går havde vi en rigtig dejlig dag, til min mormor og morfars diamantbryllup – det er altså 60 års ægteskab! Helt vildt at tænke sig, at man har været sammen så længe. Jeg synes som regel 3 år er riiiigeligt 😉 Tiderne ændrer sig, og det er nok.