image

NU skal jeg altså ha’ morgenkaffe!!

Det her, det er lige nu. Klokken er 12:32, og jeg prøver for 4 gang at varme vand til min morgenkaffe, som jeg endnu ikke har fået. Jeg er stadig i nattøjet, computeren står på bordet ved siden af vasken, og jeg har ikke haft tid til at sidde ned end.
image

En rigtig sjakbajs skåler i champagne!

I går aftes mødtes jeg med Stine, der arbejder på Blogly, til lidt champagne og god mad… Nåhh ja, og en lille drink da. Det er nu rart lige at komme en tur ind til byen, så jeg ikke isolerer mig helt herude. Som om det nogensinde ville ske! Jeg.
image

Mig og min lille fæstning, in the making

Kom ikke og sig jeg ikke er handy, tjek lige denne opmåling her 😉 Mine projekter tager om sig, herude på landet. Ét af dem er en jernlåge, jeg gerne vil have lavet. Jeg er jo vant til at bo på 9. sal, hvor der ikke lige kommer nogen forbi, og det har.
image

Alt for meget på farten…

Jeg har været ret meget på farten hele ugen. Mandag og tirsdag var jeg i Ikast for at få det sidste på plads med efterårskollektionen fra Hollie Nolia, samt tage hul på forårskollektionen. Jeg elsker det, det er så spændende, og stadig sjovt at se he.
image

Ny kollektion på vej…

I går var jeg på besøg hos Claire Group som jeg lavaer Hollie Nolia tøjet sammen med. Vi fik styr på ændringerne i efterårskollektionen, og i dag går vi i gang med idéer til sommerkollektionen. Det er noget sjovere at bruge tiden på det her, end møde.