image

Blogly-office update…

Her sidder vi så, lige nu. Nogle af Blogly-pigerne er samlet til møde inden blogmama her smutter til bountyø med sand, strand og drinks. Vi har lige ansat to nye piger til holdet, Kim og Emilie, som lige skal sættes ind i tingene. Vi er taget på café.
image

Der skal remo til jyden…

Jeg skal lige love for jeg får lavet tv for tiden! I dag var det sammen med min gode veninde Signe Heindorf, og så kan man jo lige så godt mikse business and pleasue, ik. Vi optog på Bistro Royal hvor frokosten stod på greasy burger med masser af sna.
Skærmbillede 2017-01-18 kl. 12.41.23

Homeland-fans, nye afsnit i aften!!

En af de absolut bedste serier jeg har set, er Homeland, og jeg har lige opdaget at der er nye afsnit i aften!! Jeg har set serien på Netflix, men det første afsnit i den nye sæson 6 kommer i aften på DR2 kl. 21:30. Jeg glæder mig SÅ meget! Ryd kalen.
IMG_9361

Jagten på det nye sofabord…

Jeg er så forbandet ubeslustom, virkelig! Det angår egentlig alt, både små og store ting. Jeg har derfor ofte to ting af samme ting, bare i forskellige farver, og sådan har det altid været. Lige på kærestefronten, er det dog mest blevet til bare én a.
image

Yes, yes, yeeeeeees!!! Se lige hvad jeg skal……

Som I måske kan fornemme, er der ikke så meget larm på bloggen som der plejer. Jeg er januar-tvær! Jeg elsker vintermånederne, hvis altså der er vinter. Jeg vil ha’ flot hvid sne, for pokker, så vi kan bygge en snemand i haven. Det passede tids.