My guilty pleasure...

Something’s cooking….

 

Reklame Tchibo

Se nu lige her, så er vi i gang. Jeg har haft både kage og samarbejde i ovnen, som jeg nu er klar til at vise jer. Julerierne er nemlig allerede begyndt herhjemme, julen er alt for kort, så det er med at komme i gang inden den er ovre igen.

Jeg har i anledningen af min store kærlighed til julen, indledt et samarbejde med Tchibo, som er kendt for sine Tchibo tirsdage med nye spændene temauniverser. Selected by Mascha Vang består af en række af mine favoritter, som er en del af ugens univers med masser af julestemning. Jeg har bla. valgt nogle ting der får os i gang med sjov julebagning, og hyggelige julelys der skaber stemning når mørket falder på.

Der er ikke noget bedre end duften af hjemmebag, og nu er jeg jo efterhånden blevet en ferm… Bagerjomfru er måske så meget sagt… Men jeg kan da slå en dej sammen og jeg kan så sandelig også mikse et lækkert lille juletræ, som Hollie Nolia kan få æren af at pynte. Der var julelys i øjnene da hun kom hjem fra skole, og der var gjort klar til at dekorere med grøn glasur. Har du også et forklæde til mig mor? 

Selvfølgelig har jeg da sørget for vi matcher, hvordan kunne hun tro andet? Jeg har sørget for alt, følg med…

 


Mascha Vang x Tchibo

Kom godt i gang med hyggen og julen. Jeg har en 15% rabatkode til dig som gælder helt frem til d. 31/12 19′

MASCHA15JUL

Se alle mine favoritter her

*rabatkoden gælder ikke på kaffe

 

Bageformen til juletræet er et stort hit og meget let at anvende, så man får et fint juletræ der kan pyntes med glasur og krymmel, eller hvad man har af idéer. Vi gjorde det ekstra børnevenligt ved at hælde glasuren i et handy sprøjtesæt, så det var nemt at håndtere for de små fedtede fingre.

Koncentrationen var stor!

 

 

Glasuren nåede knapt at størkne før den første bid var taget. Jeg må indrømme at stjernen der skulle på toppen allerede røg inden den var afkølet. En ubevidst og ikke populær handling – det var ren refleks. Ups!

 

 

Planen er at bage nogle julecookies og fylde disse søde dåser med lækkerier.

 

Se alle mine favoritter her

 

 

Jeg er stadig lidt i tvivl om hvad vi gør med julekalender i år, og om julemanden kommer hver dag, eller han kommer én gang med alle pakkerne og putter dem i disse små poser med numre, der hænder på snoren her. Den skal hænge enten på gelænderet nede eller oppe, men vigtigst af alt, så skal der hænge en klokke så vi kan høre når nogen piller ved snoren, siger Hollie. Hun synes i øvrigt den skal hænge lige udenfor hendes dør, hvilket naturligvis vil holde hende vågen hele natten, så det forhandler vi stadig lidt om, indtil det bliver d. 1. dec. Men fin, dét er den!

 

 

Måske kommer den ovenpå, så den er lige mellem begge pigernes værelser. Julius er mindre oppe at ringe over det, end de er. Han vil bare gerne have en hvidtøl i adventpakke.

 

 

I det lille vindue ud til gaden, lige over hoveddøren, har jeg placeret denne fine julestjerne som pynter fint og diskret. Jeg prøver at begrænse en masse ophæng, da de ofte er skyld i grimme huller og besværlige ledninger. Denne her står så fint og lyser med batterier, som jeg har sat på timer så den selv tænder og slukker. 6 timer med lys og 18 timer slukket.

 

 

Et par fine lanterner byder velkommen ved hoveddøren med LED lys, der også er sat på timer, så der altid ser hyggeligt ud når det bliver mørkt, og det gør det jo tidligt nu. Også ude bagved har jeg sat nogle lys og et par lysende rensdyr, så der ikke er helt mørkt når børnene kommer hjem fra fritidsaktiviteter om aftenen.

 

Se alle mine favoritter her

 

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

My guilty pleasure...