My guilty pleasure...

Something’s cooking….

 

Reklame Tchibo

Se nu lige her, så er vi i gang. Jeg har haft både kage og samarbejde i ovnen, som jeg nu er klar til at vise jer. Julerierne er nemlig allerede begyndt herhjemme, julen er alt for kort, så det er med at komme i gang inden den er ovre igen.

Jeg har i anledningen af min store kærlighed til julen, indledt et samarbejde med Tchibo, som er kendt for sine Tchibo tirsdage med nye spændene temauniverser. Selected by Mascha Vang består af en række af mine favoritter, som er en del af ugens univers med masser af julestemning. Jeg har bla. valgt nogle ting der får os i gang med sjov julebagning, og hyggelige julelys der skaber stemning når mørket falder på.

Der er ikke noget bedre end duften af hjemmebag, og nu er jeg jo efterhånden blevet en ferm… Bagerjomfru er måske så meget sagt… Men jeg kan da slå en dej sammen og jeg kan så sandelig også mikse et lækkert lille juletræ, som Hollie Nolia kan få æren af at pynte. Der var julelys i øjnene da hun kom hjem fra skole, og der var gjort klar til at dekorere med grøn glasur. Har du også et forklæde til mig mor? 

Selvfølgelig har jeg da sørget for vi matcher, hvordan kunne hun tro andet? Jeg har sørget for alt, følg med…

 


Mascha Vang x Tchibo

Kom godt i gang med hyggen og julen. Jeg har en 15% rabatkode til dig som gælder helt frem til d. 31/12 19′

MASCHA15JUL

Se alle mine favoritter her

*rabatkoden gælder ikke på kaffe

 

Bageformen til juletræet er et stort hit og meget let at anvende, så man får et fint juletræ der kan pyntes med glasur og krymmel, eller hvad man har af idéer. Vi gjorde det ekstra børnevenligt ved at hælde glasuren i et handy sprøjtesæt, så det var nemt at håndtere for de små fedtede fingre.

Koncentrationen var stor!

 

 

Glasuren nåede knapt at størkne før den første bid var taget. Jeg må indrømme at stjernen der skulle på toppen allerede røg inden den var afkølet. En ubevidst og ikke populær handling – det var ren refleks. Ups!

 

 

Planen er at bage nogle julecookies og fylde disse søde dåser med lækkerier.

 

Se alle mine favoritter her

 

 

Jeg er stadig lidt i tvivl om hvad vi gør med julekalender i år, og om julemanden kommer hver dag, eller han kommer én gang med alle pakkerne og putter dem i disse små poser med numre, der hænder på snoren her. Den skal hænge enten på gelænderet nede eller oppe, men vigtigst af alt, så skal der hænge en klokke så vi kan høre når nogen piller ved snoren, siger Hollie. Hun synes i øvrigt den skal hænge lige udenfor hendes dør, hvilket naturligvis vil holde hende vågen hele natten, så det forhandler vi stadig lidt om, indtil det bliver d. 1. dec. Men fin, dét er den!

 

 

Måske kommer den ovenpå, så den er lige mellem begge pigernes værelser. Julius er mindre oppe at ringe over det, end de er. Han vil bare gerne have en hvidtøl i adventpakke.

 

 

I det lille vindue ud til gaden, lige over hoveddøren, har jeg placeret denne fine julestjerne som pynter fint og diskret. Jeg prøver at begrænse en masse ophæng, da de ofte er skyld i grimme huller og besværlige ledninger. Denne her står så fint og lyser med batterier, som jeg har sat på timer så den selv tænder og slukker. 6 timer med lys og 18 timer slukket.

 

 

Et par fine lanterner byder velkommen ved hoveddøren med LED lys, der også er sat på timer, så der altid ser hyggeligt ud når det bliver mørkt, og det gør det jo tidligt nu. Også ude bagved har jeg sat nogle lys og et par lysende rensdyr, så der ikke er helt mørkt når børnene kommer hjem fra fritidsaktiviteter om aftenen.

 

Se alle mine favoritter her

 

 

 

 

Image Map

10 kommentarer

 • Ina

  Øvøv de sender ikke til Norge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Jacobsen

  Du tager alvorlig med den bagning 😀 Hvor er det godt at du er flyttet til Kolding! Hele Danmark er glad.Troels har gjort nationen en tjeneste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Hej Mascha😊Du er bare en engel.Elsjer at følge med på din side og se dine altid nye ting,ideer.Elsker få ny inspiration og benytter meget dine rabatter.Du gør alting bare så godt og sødt du tænker på andre.Det kunne mange lære nået af.Er bare så skønt et sted du bor og flot,hyggeligt.En lille idé som er et hit herhjemme.er pebernødder overtrukket med chokolade.De smager godt.Så er værd at prøve.rigtig god dag.kh anette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Hvor er du sød Annette, tusind tak for din besked 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Dej Mascha
  deSådan ren nysgerrighed, er det dine personlige favoritter som du vælger ud, ? eller har Tchibo valgt det de gerne vil have du reklamerer for. ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Hej 🙂 Jeg har selv valgt ud fra virkelig, virkelig mange produkter, det er 100% mit valg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej Mascha.
  Tusind tak for dit svar, jeg er glad for at det er dine valg, for syntes simpelthen du har så god en smag. Vil lige tilføje at jeg er imponeret over din måde at formulere dig på, og det gælder alle dine blogindlæg. Med humør, charme og livsindsigt. Så tak for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Riise

  Hej mascha.
  Den smukke stjerne i jeres vindue, hvor har du købt den henne ??
  Mvh Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så sejt at se, du har taget bagningen til dig – og Hollie Nolia bruger fuld koncentration på glasuren. Super godt team. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare hyggeligt ud Mascha! Vi er også i fuld gang med juleriet herhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My guilty pleasure...