Something's cooking....

Kan vi så få noget ro?!

 

Annonce Bose

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10… Støjniveauet har nået nye højder hjemme hos os. Vi har lige haft endnu en dejlig weekend med alle børnene hjemme, og det går ikke stille for sig med de her to damer i huset. Nogle gange frygter jeg at overetagen i det gamle hus ikke holder til deres voldsomme tumlerier og hoppelege, men på den anden side er det bedre end det skal foregå i sofaen, lørdag aften midt i en film.

Da Bose sendte mig disse Bose Noise Cancelling headphones 700, som kan købes i Elgiganten,  var min umiddelbare begejstring at det passede genialt til en længere flyvetur sidst på ugen. 8 timers total ro og gode film uden forstyrrelser, perfekt, tænkte jeg. Jeg har faktisk ikke haft sådan et par noise cancelling høretelefoner før, der helt omslutter øret og holder al støj ude. Men jeg har prøvet dem når vi har fløjet med vandflyver, det larmer nemlig en her del, og derfor ligger der et sæt på hvert sæde for en bedre og støjreduceret flyvetur. Så jeg kender effektiviteten af dem.

De er virkelig, virkelig lækre i designet og at føle på, så jeg begyndte straks at benytte dem til at høre musik på, ganske uden at læse brugsanvisningen – typisk, ik. Men det vil jeg nu anbefale at gøre, for de har nogle ret fede skills. Jeg har jo hjemmekontor, og det kan være lidt en udfordring når der kommer tre børn hjem fra skole, der enten har legekammerater med, hører musik eller spiller på iPad. Der er med andre ord stor forskel på støjniveauet før og efter kl. 14, men det er ikke altid der jeg har mulighed for at droppe alt jeg sidder med, eller er færdig med dagens telefonsamtaler og -møder. De her hovedtelefoner (i god dammit lækkert hvidt design) er min store redning i den sammenhæng. De kan nogle ret smarte ting…

 

 

Kender du det, at du går rundt og har en vigtig telefonsamtale, imens der farer unger rundt om benene på dig, du kan knapt høre hvad der bliver sagt og børnene spørger om alle mulige urealistiske ting som de vil have, lige nu! Pandekager med is, en pony i julegave og en opvarmet swimmingpool i haven, NOT gonna happen! Her benytter jeg mig af den bedste funktion, efter min mening. Hovedtelefonerne kan meget andet end bare afspille lyd, de kan nemlig modtage opkald og jeg kan selv indstille hvor meget af omverdenen jeg vil sortere fra eller til. Et øjeblik er det vigtigt for mig at støjen er helt sorteret fra, så jeg kan føre en samtale uden forstyrrelser. Hovedtelefonerne har 4 mikrofoner der kan isolere din stemme og sortere en masse baggrundsstøj fra, så den jeg taler med kan høre hvad jeg siger, selvom der farer børn rundt i baggrunden. Jeg kan koncentrere mig om min samtale, og i det øjeblik der er en der stikker hovedet ind på kontoret og siger de smutter til sport, kan jeg med en let finger på højre hørebøf justere, så jeg kan høre hvad de siger uden at tage høretelefonerne af. Du står nok ikke lige i et hus i Kolding med børn omkring dig, men så render du måske rundt inde i byen og skal lige hurtigt bestille en kop kaffe, og har brug for at føre en kort samtale uden at tage dem af, eller hele tiden tage din smartphone op ad lommen, for at slukke eller skrue ned. Her justerer du det let ved at røre på siden af hovedtelefonerne  – det er altså ret smart!

 

 

Bose Noise Cancelling Headphones 700 fåes hos Elgiganten og har 11 niveauer som du kan justere på, så du er fri for at høre musik på et niveau der skader din hørelse. Du kan også benytte dig af Google Assistant på dansk, hvis du skal søge oplysninger, spørge til vejrudsigten, finde vej eller andre sjove ting på farten, og så er der batteri til 20 timer brug. De kommer i denne limited edition, i en lækker hvid farve og jeg er vild med designet, det er så fint og feminint, og det er virkelig ikke noget jeg ellers synes hovedtelefoner er. De bliver så fine at have med på min flyvetur, ren blær.

Nu kører jeg jo også ofte med tog til København fra Kolding, og for at få mere ro på turene kører jeg altid på 1. klasse. Der kommer nemlig ikke en masse mennesker igennem kupeen, og der er meget mindre larm og uro. Det er ofte forretningsfolk der også sidder i den ende af toget, og jeg har overraskende mange gange oplevet en ellers ret tjekket advokat afslutte sit arbejde, for så at finde hovetelefoner frem og skrue helt op for noget sindssygt dødsmetal. Ét er at det har været overraskende og virkelig dårlig musik, men også virkelig irriterende fordi jeg ikke gider høre på dødsmetal i to timer, fordi han har nogle dårlige bøffer på. Kan man da ikke regne ud at det er super generende?! Der kan man godt tage lidt hensyn, synes jeg.

 

 

Outfit: Bluse, Iro / nederdel, Zara, strømpebukser, H&M / støvler, Isabel Marant / læbestift, Beauty Boss fra Irina The Diva.

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Something's cooking....