Verdens bedste mus og hverdag i vente

Min 40 års familiefødselsdag

 

Jeg holdt jo den skønneste fødselsdag for mine veninder lige op til, men på selve dagen kom min familie på besøg og fejrede det sammen med mig. Jeg blev vækket med sang og flag om morgenen og det var så dejligt at lytte til de lyse stemmer og trin udenfor døren inden, da Hollie Nolia ikke har vækket mig sådan før, af hvad jeg husker. Det er bare lidt noget andet når vi nu er flere, så giver det mere mening med sådan noget her.

 

 

Reklame Chefmade & A Tablestory (rabat for flere arrangementer)

Gæsterne kom kl. 12 og det var meningen det skulle være havehygge med spisning udenfor, og det var sandelig nøje planlagt, indtil det begyndte at regne. hild-nu-op vi havde travlt den formiddag og børnene styrtede rundt for at hjælpe tilmed at dække op indenfor i stedet og vi lånte bord og stole hos en af genboerne. Heldigvis, og thank godt for det, havde jeg booket Chefmade til at komme og stå for buffet som de hurtigt ændrede og tilpassede social dining i stedet, hvor de løbende kom ind med mad på bordet vi kunne deles om. Jeg ønskede ikke en suppe, steg, is fødselsdag med sang og halløj, jeg ville gerne have mad og drikkelse som jeg kan lide, og det er jo mere bobler end dåsebajere, og sådan blev det, selv jeg da havde nogen i reserve til mændende.

Jeg fik en champagnesabel af nogle af veninderne i gave, og den må jeg altså bare indrømme at jeg er pokkers god til at håndtere, og så var velkomstdrinken åbnet…

 

 

Når vi nu ikke turde spise ude pga. det skiftende vejr (det stod ned senere), passede det fint med en lille snack og gaver herude i stedet. De fleste havde ikke set hverken hus eller have, så der var adskillige guidede ture i løbet af dagen.

 

 

De sødeste hjælpsomme piger.

 

 

Kjole: Ravn / Armbånd: Gucci / Stol: Sika Design / Puder: Bloomingville / Tæppe: Nordal.

 

 

Chefmade & Restaurant ROS rykkede ud og serverede det lækreste mad for os. De kommer ud med det hele så man skal absolut intet gøre. De laver maden, anretter, serverer den og fortæller løbende gæsterne om retterne, tager af bordet, gemmer rester i køleskabet, rydder op, vasker op og gør rent efter sig – I LOVE IT!!! Det kan virkelig anbefales.

Jeg havde stadig al servicen fra A table story som jeg også brugte til fødselsdagen om lørdagen, så den dækkede jeg også op med her. Vi har allerede købt nogle af glassene, så nu må vi hellere få kigget på servicen og få den i hus også. Alt på bordet er fra A table story, som leverede det hele i praktiske kasser og hentede det igen. Nu gik der nogle dage fra festen og til de hentede det, da vi smuttede til Paris, men man behøver faktisk ikke vaske det af selv, man kan lige fjerne det værste og så tager de det med igen da de alligevel vasker alt og pudser det, så det er perfekt til de næste der lejer det.

 

 

Det behager mig egentlig så godt med sådan to her i mit hjem, det kunne jeg godt vænne mig til.

 

 

Bare glad.

 

 

Vinmenuen var nøje tilpasset maden, og vi fik en ny for hver anretning.

 

 

Jeg fik så utrolig mange smukke buketter, det var helt overvældende som det ringede på døren hele tiden. Jeg ELSKER at få blomster.

 

 

Et lille udpluk…

 

 

Image Map

Næste indlæg

Verdens bedste mus og hverdag i vente