Vi er på boksecamp i Marbella...

Mit favoritområde i Marbella

 

Jeg tror umiddelbart det er femte gang jeg nu er i Marbella, og det bliver nok ikke den sidste. Her er virkelig skønt og jo flere gange jeg er her, lærer jeg hvilke steder jeg synes bedst om. Jeg synes jo det er sjovt at komme en tur til Puerto Banus, hvor de store både og de dyre butikker ligger. De har nogle butikker og et udvalg her, som vi ikke har i Danmark, hvis man er til den slags. Jeg kan godt lide at mikse min garderobe med det lidt billigere highstreet tøj, og så bruge nogle flere penge på sko og tasker, som holder i mange år, og måske endda skal gives videre til Hollie Nolia engang. Zara og H&M er absolut blandt mine favoritter, og selvom udvalget af det er stort her i Marbella, så synes jeg det er lidt sjovere at købe noget lokalt, som ikke fåes hjemme. Det finder man nu ikke så meget af i Puerto Banus, men det er absolut et besøg værd.

 

 

Det sted jeg synes bedst om, er den gamle by i Marbella. Her er utroligt charmerende og hyggeligt, og massevis af små butikker med både ragelse og skønne sommerkjoler. Der er nærmest alt, og jeg kan få timer og timer til at gå der. Det er også her jeg synes det er hyggeligst at spise, hvis man som os tager ud et par gange på sådan en uge. Er man her længere tid og går ud hver aften, vil man nok gerne noget andet også, men den gamle by her er et absolut must.

 

 

En god stærk espresso og massevis af trøffel, så bliver det ikke bedre.

 

 

Butikkerne fortsætter i en uendelighed, og der er så mange fine ting. Jeg købte den røde heldragt her.

 

 

Stedet her er kendt for at lave byens bedste paella, og efter at have fået det anbefalet hjemmefra, måtte vi da også prøve udgaven med hummer. Jeg er sikker på de laver en voldsom god paella, men nu var dette så min første, og min sidste, af slagsen. Det ser pokkers lækkert ud, men det er bare ikke lige mig, eller os. Ris med alt muligt blandet, her fra havet, arghhhh… Så kan man få så meget andet jeg hellere vil have. Men det skulle altså prøves, nu vi var her.

 

 

Se da lige så fin dragten er, her på vej til barbecuefest…

 

Dragten er fundet i en bette butik / sko fra H&M / taske fra Ganni / solbriller fra Prada.

 

Image Map

Næste indlæg

Vi er på boksecamp i Marbella...