Derfor var det vigtigt for mig, at besøge Færøerne

Hyggelig aften, med talkshow på Færøerne

 

Mit visit på Færøerne var godt nok ganske kort, men jeg nåede alligevel en hel del. Om aftenen holdt jeg et hyggeligt talkshow, som jeg også gør herhjemme. Det var kun med få dages varsel det blev stablet på benene, men det var alligevel hurtigt udsolgt og med en venteliste til evt. afbud. Location var perfekt, et lille hyggeligt og charmerende sted med plads til 50-60 pers. som fik champagne, kage og mig for pengene. Så kan man sgu da heller ikke forvente mere på en onsdag, hva’. Det var drøn hyggeligt, og jeg anede slet ikke man kendte mig på Færøerne. Det gør man simpelthen.

Det foregår som altid på den måde, at stedet selv har en interviewer der har lavet en række spørgsmål til mig, ud fra hvad lige den forsamling nok gerne vil høre om, og publikum er velkomne til at stille spørgsmål undervejs. Jeg håber dem der kommer finder min historie inspirerende, og at de har en sjov og hyggelig aften, det er hvert fald mit formål med at gøre det.

Tak for en dejlig aften på Paname café, jeg nød at være jeres gæst. Tak.

 

Image Map

Næste indlæg

Derfor var det vigtigt for mig, at besøge Færøerne