Derfor var det vigtigt for mig, at besøge Færøerne

Hyggelig aften, med talkshow på Færøerne

 

Mit visit på Færøerne var godt nok ganske kort, men jeg nåede alligevel en hel del. Om aftenen holdt jeg et hyggeligt talkshow, som jeg også gør herhjemme. Det var kun med få dages varsel det blev stablet på benene, men det var alligevel hurtigt udsolgt og med en venteliste til evt. afbud. Location var perfekt, et lille hyggeligt og charmerende sted med plads til 50-60 pers. som fik champagne, kage og mig for pengene. Så kan man sgu da heller ikke forvente mere på en onsdag, hva’. Det var drøn hyggeligt, og jeg anede slet ikke man kendte mig på Færøerne. Det gør man simpelthen.

Det foregår som altid på den måde, at stedet selv har en interviewer der har lavet en række spørgsmål til mig, ud fra hvad lige den forsamling nok gerne vil høre om, og publikum er velkomne til at stille spørgsmål undervejs. Jeg håber dem der kommer finder min historie inspirerende, og at de har en sjov og hyggelig aften, det er hvert fald mit formål med at gøre det.

Tak for en dejlig aften på Paname café, jeg nød at være jeres gæst. Tak.

 

Image Map

8 kommentarer

 • Bedste

  Kære Mascha. Du er bare så sej. Selv om jeg for længst har rundet de halvfjerds nyder jeg at følge dig. Så godt gået😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Tusind tak, det bliver jeg så glad for du skriver ☺️❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Tak for et dejligt hyggeligt event på Paname. Mig og min søster havde en god aften, sjovt at se dig live på færøerne, har været følger i mange år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla

  Hvor er du modig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nordic.interior.trio

  Tak for en skøn aften +(selfie) sammen med os @nordic.interior.trio på cafe Paname
  Vi sætter stor pris på at høre om dine erfaringer på social media.
  Knus fra os, Heidi, Súsanna & Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er SÅ fedt, du skaber lidt buzz om Færøerne. Både Færøerne og Grønland nyder meget ringe opmærksomhed her i landet mellem valgene, og derfor er det godt, at flere får øjnene op for alt det gode ved vore nordlige øer. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor var det vigtigt for mig, at besøge Færøerne