Endelig fandt vi den rigtige. Ny sofa!

Så langt er vi med indretningen af tv-stuen

 

Jeg føler aldrig vi bliver færdige, men vi er da på vej i den rigtige retning, efter vi har fundet den rigtige sofa og sofaborde. Troels har lige solgt sit hus, det nåede ikke engang at være til salg, så var der rift om det. Det betyder at den sidste tid har stået på at tømme endnu et hus og komme af med en masse sager derfra, som vi ikke kunne bruge. Bare rolig, det er ikke kun hans ting der ryger, det meste af mit er også skiftet ud, og resten bliver det løbende, så vi finder noget nyt sammen. Og vi er ved at pejle os ind på noget, synes vi.

Vi er ikke… Og jeg gentager, ikke færdige. Vi skal have noget mere på væggene og lidt mere personlighed ind, på en eller anden måde. Lige nu, ser det sådan her ud, og vi er blever rigtig glade for det indtil videre. Vi troede ikke det kunne komme til at passe med Troels maleri, men så passede farverne pludselig sammen alligevel, da vi fik det hele til at lysne op.

 

 


Her er det købt

Sofa: Raun / Gardiner: Garant Valby (annonce) / Sofaborde: Snowdrops Copenhagen / Loftlampe: Balie Balie / Gulvtæppe: Balie Balie / Billede: Købt på auktion / Lampe i vindue: Balie Balie / Buddha hoved: Interiør.dk / Lampe i hjørne: Annette Boysen Interior (Guaxs) / Spejl: Balie Balie

 


 

Annonce

Gardiner

Vi vidste ikke helt hvad vi skulle gøre med gardiner i stuen, men så lavede jeg et samarbejde med Garant Valby i soveværelset som vi blev så glade for (derfor jeg markerer dem som annonce), at vi endte med at få dem ud og give et tilbud på stuen. Jeg har tidligere kun haft nogle billigere udgaver fra IKEA og Ilva, og kunne slet ikke forstå at Troels havde specialsyede løsninger… Meeeen nu er jeg jo heller ikke den der er sværest at overtale til lækkerier, der skal han bare slynge om sig med ord som costumized og specialsyet, så kaster jeg det ene Visa efter det andet imod en betalingsterminal. Jeg synes huset her fortjener noget rigtig lækkert, og det ville være synd ikke at gå hele vejen med gardiner hertil. Igen havde jeg forestillet mig det skulle være velour, men som min indretningsarkitekt-hjælp Annette Boysen sagde, så er det med at blande kvaliteter og ikke bare tage det jeg har kigget på længe på IG. For det var naturligvis derfor jeg skreg velour ned i røret til Garant Valby. Me and my Insta-home, haha. Meeeen nu har vi det jo også i soveværelset, så jeg fandt noget der er lidt en blanding, og som jeg synes ser enorm elegant og eksklusiv ud i udtrykket.

Er de ikke sindsygt flotte??

 

 

Inden vi købte sofaen, købte jeg denne stol som vi venter på bliver leveret. Nu ved jeg så bare ikke hvor vi skal gøre af den, da puffen endte med at tage pladsen der var tiltænkt den. Måske den må ud i champagnestuen i stedet. Har bestilt ned mørke ben, men bliver helt i tvivl om de skulle være lyse. Det burde de jo nok, hvis den ender i stuen, ik?

 

 

Her har vi så det grimme fjernsynshjørne, som vi ikke ved hvad vi skal gøre ved endnu. Vi skal hvert fald have fundet en form for skænk nedenunder, og nok gerne en der kan lukkes og rumme en masse forskellige spil, som vi ikke orker at kigge på.

 

 

Image Map

Næste indlæg

Endelig fandt vi den rigtige. Ny sofa!