Idéer til nye lamper i alle rum...

1. Adventskalender – Sanzi Beauty

Glædelig 1. Søndag i Advent. Her på bloggen er der adventskalender, for I skal naturligvis forkæles i julemåneden.

I dag er der både en konkurrence og en rabatkode til jer fra Sanzi Beauty, til noget jeg ikke selv kunne undvære og som jeg har brugt i flere år selv. Vippeserum!

Vipper og bryn gør som vi nok alle ved, utrolig meget for looket og udtrykket. Hvem vil ikke gerne have smukke lange bambivipper? Jeg har selv vippeekstensions på, og for mine vipper kan holde til det, bruger jeg vippeserum. Det har jeg gjort i flere år, og jeg har løbende prøvet mange forskellige. Det gør virkelig en forskel, både hvis man har vippeekstensions, og hvis man ikke har.

For mig er det nødvendigt at bruge, for at pleje og styrke mine egne vipper, så de netop kan kolde til ekstensions. Min behandler kan tydeligt se når jeg har glemt det i perioder – det går slet ikke! Sanzi Beauty kan sagtens bruges sammen med vippeekstensions, da deres formular ikke påvirker limen på de påsatte vipper, men udelukkende stimulerer hårsækkene langs vippekanten, så vipperne bliver længere, fyldigere og stærkere.

Bruger du ikke vippeekstensions, så vil du kunne se en synlig forskel efter 6-16 uger, ved at påføre Sanzi Beauty vippeserum én gang dagligt. Det er naturligvis individuelt hvor hurtigt og synligt det er, men Sanzi Beauty er så sikre på deres produkt at de har resultatgaranti. Du kan derfor roligt gå i gang med at forskønne dit look, uden at tvivle på om det nu også virker, for ellers får du dine penge retur (læs mere om resultatgaranti her).

 


Adventsrabat – 15% på alle Sanzi Beauty produkter

Ved brug af rabatkoden får I 15% på alle produkter hos Sanzi Beauty, som udover den effektive vippeserum består af bla. brynserun, aktiv kul til brug af tandblegning samt vippe og bryn conditioner.

Rabatkode: Mascha1

 


 


Adventskonkurrence

I adventskalenderen i dag kan du vinde et helt sæt med Sanzi Beauty produkter (1 aktiv kul, 1 vippe & bryn conditioner, 1 øjenbryn serum og 1 øjenvippe serum) til en værdi af 1.790kr.

For at være en af de to heldige vindere, skal du fortælle mig hvilket produkt du glæder dig mest til at bruge, hvis du bliver den heldige? Du finder information om alle produkterne lige HER.

 


 

*Konkurrencen afholdes af Sanzi Beauty og vinderen findes næste søndag.

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Idéer til nye lamper i alle rum...