Vi har fået nøglerne...

Piece Of Cake reception

Reklame

Ej jeg er helt bagud her på bloggen, men det er altså fordi jeg har haft så travlt med huset, en masse tvoptagelser, farvelfest for Hollie og en masse jobs… Men I skal altså næsten lige se hvordan det gik til vores reception for Piece Of Cake bogen.

Vi ved godt det er lidt sent at holde den slags, men når der er flere travle kalendre der skal passe sammen, så kan det være lidt en udfordring at få til at gå op. Bedre sent end aldrig, ik.

Vi holdt det på Maude’s Salon på Frederiksberg, som passede perfekt til de rammer vi ønskede at skabe om netop det event. Jeg holdt faktisk også Hollie Nolias 3 års fødselsdag der, og det var bare så hyggeligt og vellykket, så jeg bad pænt om lov til endnu engang at rykke ind i de skønne lokaler – I bør virkelig tage derind og mærke stemningen.

I stedet for kun at invitere venner, familie og kendisser, valgte Annemette og jeg at invitere nogle af vores læsere og følgere. Det er jo i bund og grund jer der er årsag til bogen, så hvis ikke I skulle med… Hvem pokker skulle næsten så? Der var dog begrænset antal pga. pladsen, men der var skam kø udenfor inden vi åbnede dørene, så vi fik mange søde besøgende. Bagefter er jeg så ærgerlig over jeg ikke fik talt med alle og fik en masse selfies, men jeg havde Hollie Nolia med da det jo ogsåvar hende lanceringsfest, eller kagefest som hun kaldte det, plus jeg havde et kamerahold i ryggen, og så går tiden bare endnu hurtigere. Jeg håber alle der kom forbi hyggede sig, og fik både mimosaer og kage nok.

Vi elskede det, tak for jeres deltagelse og støtte ♥

En særlig tak til:
Maude’s Salon
Lidl
A Table Story
& alle der kom forbi

T-shirt fra Lagerfeld hos Laura Thomsen / nederdel fra H&M

Alle spurgte om jeg havde bagt kagen. Nej, det havde jeg ikke… Men jeg kunne ha’ bagt den. Det er Annemette bare lige lidt hurtigere, hvis der skal diskes op til 100 pers.

Beauty Bosserne in the making…

Hollie Nolia elskede at være en del af kagefesten. Vi får så mange gode og unikke oplevelser sammen.

Har jeg noget mellem tænderne? Nej, har jeg??

SÅ er vi klar til foto!

 

Image Map

Næste indlæg

Vi har fået nøglerne...