Guldtuben 2018

Mor her er i god tid, så er der sæsonskift!

Annonce Sportmaster

Sidste år jeg jeg alt for sent ude med efterår- og vintertøjet, og endte med at stå en morgen i frost og mangle både flyverdragt og støvler til børnehaven. Det gør man kun én gang! Så i år er vi ude i god tid, og vi glæder os faktisk til vejret bliver mildere, eller jeg gør hvert fald.

Vi har gennem årene prøvet forskellige mærker af flyverdragter, i forskellige prisklasser og absolut også kvaliteter. Jeg har flere gange bestilt på nettet, men har været lidt uheldig i forhold til modeller og pasform, og det har ikke været helt optimalt… Med andre ord, jeg skal lette rumpetten og ud i butikkerne sammen med Hollie Nolia, og prøve sagerne. Havde jeg bestilt de flyverdragter vi fandt, havde jeg bestilt en anden størrelse som havde endt med at være for lille. Hun er røget en størrelse højere op end jeg havde regnet med, og i flyverdragter og støvler er det vigtigt der er plads og luft, ellers ender det med slet ikke at være varmt.

Vi har været en tur i Rødovre Centrum hvor Sportmaster har en kæmpe, og jeg mener virkelig, kæmpe stor butik i to etager, med stort set alt. Altså hvis man har goddammit glimmer/disko vinterstøvler der får snart 6 årig til at hvine og hoppe ad glæde, så har man mere end forventet. Vi har nu glimmerstøvler til vinteren, hvis nogen skulle være i tvivl. Der er en ekspedient der fortjener en medalje for at opdrive den rette størrelse, ellers havde vi altså hugget en tå. Det kan være lidt svært det med at vurdere om fodtøjet passer synes jeg, så derfor er det ekstra vigtigt at komme ud og få noget hjælp af en ekspedient, der har matchet en hel del børn op med støvler, så de hverken klemmer eller varmer som de skal.

Vi skulle lige finde den rette størrelse…

Efteråret er kun lige på vej, men jeg elsker det, det er min absolutte yndlingsårstid og defor ved jeg at vi kommer i skoven og nyde den friske luft. Det kan være lidt en udfordring med sæsonskift, og hvad de skal ha’ på når man sender dem ud af døren… Og pludselig står man en morgen og er helt uforberedt på det er blevet rigtigt efterår – eller det er hvert fald sådan noget jeg gør, og det er selvfølgelig lige den dag de skal på tur.

En ordenlig flyverdtagt skal være vand- og vindtæt, åndbar, med tapede sømme, aftagelig hætte, let at vaske, og disse M79 hos Sportmaster er også fri for skadelige flourstoffer… Og så har de en god pris!

Begge er lige nu på tilbud, den lilla til 599 kr.  950 kr. og den med stjerner 699 kr. 1000 kr. 

Du finder M79 flyverdragterne lige her.

Valget stod mellem disse to, som begge er rummelige og gode til sæsonen vi er på vej ind i. Jeg er mest til den i lilla, fordi jeg godt kan lide det mere enkle look og stjernereflekserne bagpå. Den er i øvrigt ekstra slidstærk på knæene, i forhold til den anden. Hollie Nolia var uden tvivl mest til den med stjernerne på, og så er der jo ikke rigtig noget at gøre. Men den er også rigtig fin og med sød faux fur pels som er aftagelig. Den tror jeg vi tager af her i efteråret og gemmer til vinter.

Ohhhhh yes mommy, det bliver denne her, og det ved du jo godt!

Og her har I så glimmerstøvlerne som barnet naturligvis ikke kunne gå gennem efteråret uden, det kan I vel nok forstå.

Image Map

Næste indlæg

Guldtuben 2018