Fifty shades of blue... Let's go!

Farvel børnehave… Nu er det SFO!

aa0de42e-9943-44b4-a279-c728e6bd7bca

Se lige denne store pige, hun kan næsten ikke være i sig selv af stolthed og spænding. I mandags havde hun sidste dag i børnehaven, og i går første dag i SFO – dét er stort!

Vi har talt ned længe, til første dag i SFO’en, og endelig er en ny tid begyndt. Hollie Nolia er fremme i skoen hvad angår nye ting, og måske fordi hun ikke er så stor, har hun endnu mere behov for at være selvstændig og “stor”. Jeg er ikke så åben for velmenende ord om hendes højde, og hvor ligegyldigt det er, for der kan ikke siges noget der kan lette knuden i maven, når jeg ser hendes øjne hver gang en (som regel voksen, belive it or not!) kommenterer på hendes størrelse. Det er ikke ligegyldigt for hende. Når det er børn der kommenterer på det, siger hun selv “det kan du faktisk ikke være bekendt at sige”, men når det er voksne, så kigger hun ned i jorden, og jeg får lyst til at hive et lyssværd op ad lommen – én lille kommentar kan gøre så utrolig ondt. Jeg går jo heller ikke hen til folk og siger “hooold da op du er tyk. Nå nej, det er da ligemeget, vi er jo alle gode som vi er, men wow… Du er godt nok tyk, hva”. Det gør man jo ikke! Så tænk lige en ekstra gang over hvad I siger til børn, eller deres forældre, i børnenes nærvær. Hvis der er nogen eller noget der stikker ud, så ved man det sikkert umiddelbart godt i forvejen ♥ Det var nu ikke det, det skulle handle om, men det kom det alligevel lidt til.

 

acb82483-fff4-45b6-8a3a-ec769d17d763

Jeg var aftenen inden blevet advaret om at hun nok slet ikke kunne sove, fordi hun glædte sig SÅ meget, og hvis jeg hørte hende skrige om natten, så var det bare af spænding. Ganske rigtigt, hun endte med at komme ind i min seng, og allerede kl. 4 var hun klar til at stå op og komme afsted – vi ventede dog til kl. 9 hvor det var aftalt at alle forældre kom og spiste morgenmad, på førstedagen. Så kunne børnene tage med hjem igen lige inden middag, eller de kunne blive. Hollie Nolia var i forvejen noget træt af jeg overhovedet skulle med, så jeg blev pænt smidt hjem da det var muligt, og fik besked på jeg fremover kun skulle aflevere og hente hende, det andet der gad hun ikke… Man kan jo ikke sådan ha’ mor med på slæb. Åbenbart. 5 år!

Da jeg hentede hende igen var hun et lille festfyrværkeri, op hoppede ud til bilen med armene over hovedet og sagde igen og igen, “det gik bare SÅ godt mor, SÅ godt, tænk jeg går i SFO nu, det er næsten slet ikke til at forstå!” ♥

cb036e33-2c17-48e7-9f89-93dbe4075a32

Da hun kom hjem havde vi besøg af Annemette Voss, og vi hyggede med masser af bagning på den særlige dag.

6959dfab-6fc0-49b7-b23a-b7545d3ceb59

Så er der både pølsehorn til madpakken, og kage til fejring. Nå ja og cookies der kan sniges i madpakken også. Jeg ELSKER vores SFO, jeg kan bare mærke at jargonen og personalet er lige os. Jeg er jo ikke til sådan noget spelt-noget og en masse regler, jeg er lidt mere loose og kan godt lide folk er meget ligetil. Det er de her, der er ikke noget pis eller nymodens regler, her må jeg som forælder faktisk gerne være den ansvarlige for mit barns madpakke – TAK!

a0f295b8-6afb-48f2-b2ec-078842a8ec4b

2e50da59-4b78-4a27-837e-27dea0837982

Aftenen før var der afslutning i børnehaven. Det var lidt en ambivalent følelse, for vi har virkelig været glade for børnehaven, virkelig! Men tiden er jo også til at komme videre nu. Skal I flytte til Dragør området, så vil jeg virkelig anbefale jer Sølyst børnehaven i Søvang. Vi har haft flere børnehaver, men denne er bare så personlig og med et godt etableret personale der har været der i mange, mange år. Jeg husker tydeligt hvordan Hollie Nolia græd og græd hver dag, da hun gik i skovbørnehaven, som var eneste sted der havde plads til os hvor vi boede før. Jeg valgte derfor at flytte og købte huset, da der var en god institution i nærheden. Den dag vi bare var nede for at se børnehaven, sagde hun efter kort tid, at jeg bare kunne tage hjem og så hente hende senere… Så vidste jeg at det var det helt rigtige sted. Det kommer vi til at savne.

a30fc7cc-a9b5-4e82-aa55-806e34548df7

Sikke en fin aften og fest børnene havde. Der blev sågar læst op for hver enkelt barn fra den blå bog, og de fik hver en smuk rød rose. Det var simpelthen så sødt og rørende, så stod de der, helt store og fik en lille tale med en blomst i hånden. Så fint lavet!

d67d199e-a763-400a-a61a-3362dc76c559

HURRAAAAAA ♥

9719e312-3898-4d82-815f-d692eb6923bb

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

40ccc6af-70ae-4374-aa85-d3cc4e984938

Image Map
   

33 kommentarer

 • Susanne

  Hej Mascha. Indtil for nyligt forstod jeg ikke hvorfor det gik dig så meget på med Hollie Nolias højde. Det kan jeg så godt nu.
  Jeg fødte min datter tilbage i december 8 uger for tidligt. Hun er kommet sig rigtig godt over det, hun følger sine jævnaldrende rimelig godt, både motorisk og sansemæssigt. Det eneste punkt er hendes vægt og højde. Hun vejer nu lige knap 6 kg og 59 cm og vi synes jo at hun er blevet en kæmpe stor baby, men i forhold til hendes alder, så ved jeg jo godt at det ikke er rigtigt.
  Jeg har til tider følt at jeg har skulle forsvare hendes størrelse over for folk. En af fra mødregruppe, som udmærket godt ved at min daterer præmatur, synes lige at hun skulle kommentere på min datters vægt. Hendes pige der er 6 uger yngre var jo næsten lige så stor som min datter. Jeg blev virkelig provokeret og måtte minde hende om at min datters fødselsvægt kun var lige knap 2 kg og at hun fulgte hendes kurve.

  Man når bare et punkt hvor man bliver så træt af at høre på at hun er lille. Det var jo det vi altid hørte i begyndelsen da vores familie besøgte is på sygehuset. Her følte jeg også at jeg skulle forsvare hende ved at pointere, at i forhold til hendes alder havde hun en rigtig god vægt.

  Så ja, jeg har lært at være meget forsigtig i forhold til hvad jeg siger til andre forældre. Hvad der synes at være en bagatel for os, kan fylde rigtig meget hos forældrene og barnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alex

   Jeg vil bare sige, at du lyder som om du gør det SÅ godt! Det er så flot hun er godt med på trods af hendes for tidlige start! Til trøst fødte jeg en uge før termin, hun var 2,5 kg. Hun er 9 måneder nu, og vejer altså kun 6 kg. Hun er blevet tilset, og hun er sund og rask- vi er bare nogle der har nogle ganske små børn- og det er der ingenting galt i! Det er bare en lille myre man kan have på armen længere. Kram til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg var selv lille i folkeskolen, og var mindst to hoveder mindre end mine jævnaldrende. Når jeg ser på fotos fra dengang, er jeg ligeså høj som dem der gik 2 til 3 klasser under mig. Kan huske at jeg en overgang troede at jeg var dværg 🙂 men at min mor bare ikke kunne lide at sige det til mig 🙂 🙂 Det var et issue for mig dengang, ikke fordi jeg blev drillet eller pga folks kommentarer, men mere noget inde i mig selv. Idag er jeg 163, så til den lille side men ret normal højde. Hvis jeg skal give dig et godt råd, så er det at man ikke kan fjerne alle sten på vejen for ens børn. Og hendes lod pt er højden, og andre børn tumler med andre udfordringer fx det faglige niveau, vægt, ikke velfungerende forældre, sociale kompetencer eller lign. Så man er ikke alene om at have udfordringer. Jeg kan kun sige at det ikke har præget mig synderligt senere i livet, at jeg havde mine højdebegrænsninger dengang, Og hvis I kan, så giv det ikke så meget opmærksomhed (selvom det er lettere sagt end gjort). Jeg har idag to børn der er højere end gennemsnittet :-), de har bare nogle andre udfordringer her i deres skoletid (angst osv.) så kender alt til knuden i maven. Men jeg tror at børn lærer noget af ikke at være gennemsnitlig på alle punkter. Det giver grobund for rummelighed overfor andre menneskers problemer plus de små sten på vejen er med til at danne en som menneske. Livet kan/skal ikke være en lang succes. Ønsker jer den bedste skolestart, det er en skøn tid i går i møde sammen. Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Jeg ønsker skam heller ikke at fjerne alle sten på vejen, men jeg er overrasket og ærgelig over hvor MANGE voksne der ikke har situationsfornemmelse, for der er bare grænser for hvor ofte man gider høre det. Det er trods alt mig der tørrer tårene bort når hun skal sove… Alle er forskellige, det ville bare være så rart ikke at få at vide konstant – man ved det jo godt. Og tak 😊 ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   I hear you, heller ikke voksne behøver at sige alt det de tænker ud i offentligheden og især foran hende. Ville bare ønske at I sammen kunne få det til at ikke at fylde så meget, men som sagt, jeg ved det er lettere sagt end gjort 🙂 Alt det bedste herfra, om ikke andet kommer hun til at vokse enormt meget mentalt de næste par år 🙂 De bliver så store af skolestart.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

   Mascha, det er en dejlig datter du har uanset højde og drøje, og sikke nogle skønne billeder fra afslutning i børnehaven, dejligt at se så meget de gør ud af det og gør det til en dejlig oplevelse for både børn og forældre. Selv om mine børn er voksne nu, så har jeg altså stadigvæk lyst til at fjerne en sten eller to, hvis det er muligt. Der er desværre mange voksne der ikke har en skid (undskyld udtrykket) situationsfornemmelse – og dit eksempel med at man ikke kommentere på “kraftige” folk er god – det siger man nemlig bare ikke, vi har lært at det ikke er i orden/pænt, at sige til folk at de er tykke. Derimod må man gerne sige til folk at de er for tynde !! Hvad sker der lige for det?? For mange år siden (da jeg ikke var for tyk) og havde været på kur, så var det sjovt nok folk, som selv var lidt kraftige, som sagde: neeeej, nu må du ikke tabe dig mere. Som om man skal spørge andre folk om lov til hvor meget man må tabe sig.
   Og det er fanme frækt at kommentere på et barns højde lige op i ansigtet på dem !! Højden kan man lige som ikke selv gøre noget ved, hvorimod man kan gøre for, hvis man kommer til at proppe for mange kalorier i munden. Jeg synes det er så flot at Hollie Nolia selv siger fra over for andre børn, når de taler om hendes højde, men jeg forstår godt, at hun ikke gør det over for fremmed voksne. Måske du en dag kan prøve efterfølgende at spørge den voksne, som har kommenteret din datters højde og sige, at hun har jo både følelser og ører og bliver faktisk ked af at få det kommenteret. Selv om det ikke burde være nødvendigt at forklare voksne mennesker. Det er desværre bare ikke alle som er lige empatisk.
   Til slut, jeg har godt nok sagt det før, men tænker, at det godt lige kan tåle at blive gentaget: det er en super dejlig blog du har, sjove historier og gode billeder – og så er du en skøn mor – og dejligt at se at du er så forelsket. ^
   Hav en dejlig dag – og sommer

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg får helt tårer i øjnene af at læse det. Både over knuden i din datters mave, når voksne påpeger hendes højde, men også over glæden i hendes øjne. Åh hvor er hun bare stolt og hvor er det dejlig at se! Kæmpe kram til jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg selv er dværg og er stort set blevet mobbet/drillet hele livet. Og det er lige så meget af voksne som det er af børn. Så jeg kan om nogen sætte mig ind i Holie Nolia’s situation og din for den sags skyld. Jeg håber og beder til der hver dag sker et mirakle så alle kan få lov at gå rundt uden der bliver peget fingre, kommenteret i krogene og så videre.

  Og PS. Hvor man kan bare se glæden i din datters øjne over hun nu skal i SFO det er altid en stor ting ❤️🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Har lige været igennem glæden ved opstart i SFO med min yngste datter – det er simpelthen så stort for dem! Kilden i maven, nervøsitet…….alle følelserne helt udenpå tøjet 🙂 Og så stod man pludselig der med to, TO!!!! skolebørn…. hvor blev mine babyer af?! Jeg blev også sendt hjem, og allerede inden jeg havde lukket døren bag mig, måtte jeg i det skjulte lige trille en tåre….

  Sikke en fantastisk afslutning I havde i børnehaven – ville jeg ønske vi havde haft :/

  Og ja, hvor skal man ligge ører til mange ting – både som barn og som voksen. Har en pige på 9 år, hun er 156 cm – det skal hun sørme også hører meget for, og det samme skal jeg. Hun stikker ud alle steder hvor hun er sammen med jævnaldrende. Hun er heldigvis ikke ked af sin højde nu, men det var problematisk da hun var mindre, da folk troede hun var ældre end hun var og talte til hende derefter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Thorlund Nielsen

  Hej.. Jeg kan om nogen sætte mig ind i det med højden, jeg er idag 43 år og måler 1.51 og får stadigvæk dumme kommentarer med på vejen. Min søn på 16 er 160 og bliver også drillet med hans højde og min datter på 7 år er 1.10 og hun er også rigtig ked af det. Og det ligger i at folk skal kommenter på det, hvis det ikke skete, så havde højden ikke været et problem. Så her fyldet det også rigtigt meget og giver mange spekulationer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Dejlige billeder! Elsker at følge din og Hollies hverdag..!
  har selv en datter på 6, som startede i SFO sidste år og det er bare VIRKELIG kæmpe stort (siger moren der græd) haha…
  Min datter er det modsatte af Hollie den højeste i klassen og hun kæmper faktisk med det samme! Voksne mennesker kan være så onde! Hendes far er 200 og jeg selv 180, så der er ikke noget at sige til det, men det er som regel det første der skal nævnes.
  Den anden dag havde hun en kæmpe tudetur i H&M da alt det tøj de andre piger går i er for småt, og derfor skal vi over i teenager afd.
  Jeg krydser alt hvad jeg kan for, at de bump der kommer nu vil prælle af og så får hun et ekstra kys om aftenen!
  Held og lykke med skolen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine F

  Min yngste datter bliver heller ikke en af de største. Hun er i dag 12 og går i 5 klasse – de er tre “små” i klassen(2 piger og en dreng) og de har lavet deres egen klub der hedder “Minimoyserne”.
  Min datter ved godt at hun nok ikke bliver meget højere end mig men vi har aldrig gjort et stort nummer ud af, at hun er petit. Vi har altid sagt når nogen kommenterede, at lige præcis højden kan man ikke gøre så meget ved, modsat så meget andet….
  Men men kan godt forstå dit moderhjerte – vi vil så gerne, at vores børn har det godt og ikke møder for mange bumb på vejen igennem livet….og ja ja jeg ved godt, at vi ikke skal curle – men lidt vil jeg sgu have lov til i min egenskab af mor❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Jeg synes Hollie ser dejlig ud, hun ligner da en (snart) skolepige. Mine tanker går slet ikke på hendes højde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • connie

  Jeg synes Hollie er lige som hun skal være, for sådan er hun og hun er helt perfekt. <3 Jeg takker guderne hver dag, for hun er født ind i vores familie. bare jeg ser hende får jeg tårer i øjnene af glæde. <3 Så skal vi ikke bare aftale alle sammen at vi er helt som vi skal være og som passer til os. Knus fra en meget stolt mormor til Hollie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susan Boysen

   Hun er nemlig præcis som hun skal være😍
   Hilsen hende der også var den mindste og virkelig godt kan forstå hendes tårer💗

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Grenaae

   ❤️ fra farmor

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Stort tillykke med SFO start:-)
  Hvor er hun en stor og dygtig pige nu og som tiden dog flyver………
  Lige det med højde, så er du jo heller ikke så høj.
  Jeg er heller ikke så høj og det var min datter heller ikke.
  Der kan gives noget medicinsk så hun kan vokse hvis du vil.
  Vi spurgte lægen da min datter var omkring 10 år, men der var det for sent at give væksthormoner.
  Men de kan faktisk blive et problem at være den lille altid.
  Min datter var trist over det og fik også mange kommentarer.
  Jeg håber hun falder godt til i de nye rammer og lige straks venter skolen jo:-)
  Rigtig lækkert bagværk I der fik tryllet frem:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Endnu et fantastisk indlæg, blev sku lidt små rørt på dine vejne. Skole/sfo start, det er bare så stort❤️
  Med hensyn til højden. Mine to piger har altid ligget på midt på stregen på højtekurven, den store lidt over – men men men, hollie har til gengæld noget mine piger begge brændende ønsker, HÅR😱 hun har ho det mest fantastiske hår, begge mine piger har tyndt, slasket, fe hår, det er UMULIGT at sætte, 5 min efter det er redt og sat, slasker det. Og til tider virker som om det lever sit eget liv, suk! De gav gerne 20 cm i højden for det skønne hår😉
  Ønsker Hollie en lærerig og skøn skole/sfo tid❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Synes det er synd for søde Hollie, at hun får mange kommentarer på sin højde 😞 Jeg har altid selv ligget langt under vækstkurven, og sundhedsplejersken synes jeg skulle søge lægehjælp med henblik på væksthomoner, men jeg blev så stædig, fordi ALLE skulle kommentere min højde, at jeg ikke gad til lægen overhovedet. Jeg er stadig glad for min beslutning, og jeg er bare stolt af, at jeg altid kan gå i stilletter og aldrig møder fyrer der er højere end mig!! Synes det er meget kvindeligt ☺️ Så hun skal bare have nogle gode forsvars kommentarer, der lukker r**** på folk simpelthen! Hun kommer måske heller ikke til at kunne passe alt det moderigtige tøj, men hun har det fineste hår og kan gøre sig lækker i høje hæle, whats not to like? 😜 (Selvom det er svært for en pige på 5 år, det ved jeg!) Jeg er selv 152 høj, og folk har ofte sagt “Er det ikke mindre end dværgegrænsen”?, hvor jeg bare har kigget dumt på dem, og forklaret at man sgu da har et syndrom som dværg, at dværgegrænsen om man vil er mindre end 152 cm, og at der ud over det intet er galt i at være dværg! Dumme mennesker 🙃 Alt godt mod Hollie, hun skal nok kunne se positive ting ved din højde en dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Haha 😂Har oplevet det samme som dig. Har samme højde som dig. Kan dog godt toppe dine kommentarer. Blev engang spurgt, om jeg havde tourette, fordi jeg er så lille 😂🙄

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • En trofast læser

  Kære Mascha og Hollie Nolia.

  Jeg har en uanet mængde forståelse for de grænseløse irriterende kommentarer der kan være omkring højde, og det skær i mit hjerte at søde Hollie i en så tidlig alder skal mærke det! Jeg synes det er super vigtigt, at du sætter fokus på det, når nu du har muligheden for det.

  Jeg er selv en lille dame på 154 cm og oplever gentagne gange at fremmede folk siger “hvor høj er du?” eller “du er godt nok lille”. Det kan også være mine venner der kommenterer, at jeg jo kan gå i børneafdelingen og købe tøj. Jeg ved at kommentarerne fra mine venner er ment i sjov, men jeg synes faktisk ikke det er sjovt. Når fremmede folk kommenterer min højde, så ignorerer jeg det for det meste, og nogle gange bliver jeg så provokeret at det flyver ud af mig: “No shit Sherlock. Det havde jeg ikke opdaget, hvis ikke DU havde sagt det”.

  Jeg er en ung dame, men selv nu har jeg mindreværdskomplekser med min højde. Nok mest fordi at folk gennem tiden altid har været så gode til at gøre mig opmærksom på, at jeg var lille. Derfor skær det mig ekstra i hjertet, at Hollie i en alder af 5 år (!!!!) allerede begynder at opleve den følelse – det er slet IKKE ok.

  Det er svært at tage højden som en ligegyldig del, når alle andre tilsyneladende ikke gør det og føler et behov for at påpege det. Du og Hollie er to seje piger, og hvad jeg synes er endnu sejere er, at Hollie formår at sige fra overfor de andre børn! Jeg håber at folk vil læse det her indlæg med seriøsitet og forstå, at de skal stoppe med at kommentere på andres udseende generelt omend man er høj, lav, tynd eller tyk.

  Knus fra en trofast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Held og lykke med det hele søde Hollie.
  Hvis nogen driller med din højde, så sig: ja, og hvad så? Enten holder de mund, eller de siger noget mere dumt, hvortil du bare siger, : nå, og hvad så? For hvad skal de svare tilsidst? Skub det de siger, fra dig, og tænk, de har det ikke så godt. For ved du hvad Hollie? De har et problem, ikke dig. Jeg blev drillet i skolen af en stor grim pige. Hun var misundelig fordi jeg var lille, fin, og køn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Stort tillykke med det store skridt for din datter, det er en stor dag😊 Og hvis du fik klump i halsen idag, så glæd dig til 1. skoledag – den er om muligt endnu mere rørende😊 Hun ser så glad og dejlig ud❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Sørensen

  Ej hvor skønt altså 👌👌😘😘❤❤ Hun er dælme en pige med ben i næsen. Æblet falder sjældent langt fra stammen 👍✌😘❤

  Kh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Vores datter har meget lyse øjenbryn, som man ikke kan se, så alle folk siger, hun ser bekymret, skeptisk, sur, …. ud. Det er hun slet ikke, og vi er kede af, at det skal påvirke hendes selvbillede i fremtiden, hvis hun altid skal have det at vide. Hun er så sød og mild og lattermild, men da en smule forbeholden overfor fremmede, men det er ikke det samme som sur, go vi kan jo ikke farve hendes øjenbryn fordi folk ikke kan se hende, som hun er. Folk kan være så dumme og så hurtige – også familie, venner eller kolleger, som det kan være svært at sige fra overfor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Har gået på samme SFO for en menneskealder siden 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hvor høj er hun nu, og hvad er gennemsnittet for en 5 årig? Jeg er frisør, bare lige et tip, hendes meget lange hår kan godt få hende til at se lavere ud end hun er. Lidt ligesom lange støvler på lave gør at benene synes kortere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Nu har jeg aldrig født babyer – jeg har født børn 😀 mine unger var 4.100+ og 4.500+ da jeg fødte dem og nogle kæmper i forhold til de andre i mødre grupperne.
  Min datter (som er ældst) er lang i ben og arme, men var stadig en af de mindste da hun startede skole sidste år – men er spået til at nå 175-185 cm. når hun er udvokset, så nogle gange hænger tingene bare anderledes sammen.
  Og som kvinde der selv, i 7 klasse allerede var 183 cm og sluttede på ca. 190 cm, kan jeg godt tale med om, at det ikke kan blive ved med at være det “sjoveste”, at ens højde det er det første folk bemærker OG kommenterer på, man lærer at ryste det af sig, men det er ikke noget der kommer når man er så ung som Hollie.
  Hun har det med sin højde som så mange andre børn har det med andre ting de ikke kan styre, det er hårdt at få udstillet igen og igen, og det er altid nemmere at “forsvare” sig imod en af samme str.
  Heldigvis er der god tid endnu og mon ikke cm sniger sig på inden længe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Først vil jeg sige du har en skøn datter.
  Min søn er os lige startet i SFO.
  I hans børnehave da gik os en pige som os l7ge er startet i SFO.
  Hun er ca samme højde som Hollie.
  En morgen til morgensamling fortalte pigen at hun var født lille, men at hun jo stadig var lige så gammel og klog som de andre på samme alder.
  Og så snakkede de om emnet om hvor forskellige vi alle er, nogle viste deres stritører modermærker osv.
  Og der blev isen brudt.
  Forældrene var meget positive da det virkelig havde ændrer piges selvtillid og samtidig selvværd.
  Da havde pigen os et langt og lækkert hår som Hollie. Men det blev klippet til skulderbladet og bare det i sig selv gjorde at hun så en del højere ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihhh hvor er det vildt, som tiden flyver afsted <3 Stort tillykke med det store SFO-barn. Det er skønt at følge med på jeres rejse sammen og lade sig charmere hele vejen af din skønne datter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tillykke med sfo start. Og dejligt at jeg må følge med i jeres liv. Tænk jeg har gjort det i over 5 år nu 😮 Hun bliver bare smukkere og smukkere hende HN.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mus

  Hvor er det synd for Hollie og hvor har du ret i, at det oftest er de voksne der har mangel på situationsfornemmelse.

  Min fantastiske niece på 3 år brændte sig voldsomt for et halvt år siden og fik brændt det meste af håret væk. En lang periode gik med indlæggelse, hudtransplantation mm. Hun er og var selvfølgelig meget påvirket af det og vi forsøgte alle, at gøre situationen så normal som muligt, rose hende for hendes gode humør og smukke ansigt, samt at håret vokser ud igen. Det gør det så bare desværre ikke og flere operationer må til. Men hun er simpelthen så mærket af det – da stort set alle voksne hun møder, reagerer med “neeeej hvad er der dog sket, det ser jo frygteligt ud”. Forbandede idioter – de aner ikke hvilke konsekvenser det har for børn 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg er sikker på at du siger dette tit til Hollie – men at være lav er det fedeste! Man kan gå i flotte høje sko, og man kan altid smutte ind foran og få en plads i toget/ bussen. JA – det er de “små” ting der tæller 😉 Det er heller ikke til at sige om Hollie en dag vokser dem alle over hovedet, det er set før.

  Kram en pige på snart 23 år på kun 1.55 cm

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Fifty shades of blue... Let's go!