Biotip til vinterferien

Mig og min træning…

8a50d34e-d9bf-4691-8aa2-f8924c4be0d4

Hvis I følger med på min Instatory, vil I vide jeg træner en del. Jeg har gået hos Herman i et års tid, vil jeg tro, og det er først her jeg er begyndt at træne med vægte.

Jeg startede fordi jeg skulle tabe de der dumme 10 kg jeg havde taget på, og det har virkelig været en større kamp end forventet. Jeg er stadig ikke i mål! Men målet har så også ændret sig undervejs. Jeg er gået fra bare at ville være slank, til gerne at ville være en lille smule markeret. Ikke i en grad hvor man kan se mavemuskler og sådan, det er slet ikke mig, men jeg er heller ikke typen der har en fest med at slikke på et salatblad og derfor er tynd, men faktisk fordi jeg træner og er stærk og sund.

Der har det seneste år været ups and downs, og kosten og træningen har svinget en del. Det der har været helt tydeligt er, at det har den vildeste indflydelse på min migræne, som mange af jer vil vide jeg har kæmpet med i en helt vanvittig grad. Jeg er gået fra at have migræne 4-5 gange om ugen, til 0. Jeg tror faktisk ikke jeg har haft migræne i over en måned nu, hvis jeg husker rigtigt… Altså det er helt vildt, når forskellen er så markant. Min migræne skyldes mange ting, men lige det her med kost og træning har en fantastisk effekt… Altså jeg håber da det er det, plus at jeg nok også rent mentalt har fået et pusterum. Jeg husker ikke jeg har haft det bedre, eller været gladere i lang tid.

Der er mange der spørger til hvordan jeg træner og træningsprogram. Hvis man ønsker et decideret træningsprogram med fuld og effektiv kostplan, så kan jeg stadig kun råde jer til at købe min bog, som fåes i Dansk Supermarked. Selv forsøger jeg bedst muligt at leve efter principperne i den, mht. kosten, og træningsmæssigt træner jeg hver gang med Herman, som er min træner. Jeg træner aldrig uden ham, ikke en eneste gang, udover når jeg løber en tur i skoven. Jeg kan/gider simpelthen ikke træne alene, og jeg nyder at træne hos Herman. Jeg kan dukke op og være sur som ind i helvede, men er aldrig gået derfra uden et stort smil på læben. Personlig træning er ikke billig, men for mig er det omkostningen værd. Jeg interesser mig ikke for hvor mange kilo jeg løfter og ved det heller ikke, jeg gør bare hvad der bliver sagt (altså jeg brokker mig en hel del!) og gider ikke tænke på indstillinger eller program – det er sådan jeg bedst kan lide det.

Lige nu arbejder vi på at få det sidste fedt af maven, og det har bare stået stille i evigheder… Men det er fandme så svært med den hvidvin altså! Og så hader jeg jo inderligt at lave mad, så nogle gange er det knap så fornuftigt som det burde.

Jeg er 161 cm og vejer lige nu ca. 55 kg, har det dog bedst på 53.

a74de5a4-c04f-427d-9e1c-46e0c0b63c32

Efter træningen i dag stod den på grøntsager… Var løbet tør for kylling, så det blev bare dette. Jeg køber det altid færdighakket i pose, og lige her har jeg bare tilsat lidt tomater og krydderier på panden, thats it.

6c523118-f122-4f35-9b74-23dc7127ab00

033c8bb8-fe27-4178-ad5f-592870938cd1

Jeg elsker at løbe ude. Jeg løber ikke så langt, aner ikke hvad min rute er, måske 3-4 km, og noget af turen lunter eller går jeg for hyggens skyld.

dd382f38-5213-4544-8951-1e4e58d7d5d7

Fy for satan det kan være hårdt…

c70ac09e-9dbb-46d0-9fa3-5d5e6fbb07a9

Image Map

Næste indlæg

Biotip til vinterferien