Vidste du, jeg har været vegetar...?

Jesper Høvring event

7b477f45-b99c-445e-8dc5-3a314e61c5a5

Søndag aften var jeg, som afslutning på modeugen (som jeg dog ikke har deltaget i) til premiere på filmen Den skjulte tråd, hosted af den talentfulde kjoleskaber Jesper Høvring.

Skønt arrangement med skønne mennesker, og det er jo med at benytte sig af muligheden når mormor er på besøg. Ellers er det ikke så ofte jeg har mulighed for at rende ud hele tiden jo… Men lidt champagne kan jo altid lokke. Jeg ved ikke helt hvordan jeg kom på, at tage en hvid kjole på, med bare ben og leo-stilletter en søndag aften kl. 18 i februar… Men det gjorde jeg altså. Nå, men det havde da været værre hvis jeg havde været underdressed!

Signe var også med, og vi blev enige om vi nok ikke er kultiverede nok, da vi synes filmen var lidt for mat til os… Men vi hyggede os, og nogen gange er det måske også meget godt at udvide sin horisont lidt.

a648d213-4199-4da0-9bc8-f34ed2865cb4

Jesper laver de smukkeste kreationer..

fb414f5a-708c-4adf-a24e-7a77b3b7f715

a0967fa8-c64c-4474-8943-4635cbd51cee

51f48edf-ca67-4dce-b247-46dfecda85d6

Jeg synes nu egentlig det er så rart med champagne og goodiebags, når jeg går i bio ♥

9d2ab791-8057-4b09-b389-a2560a255eb2

5e748ac4-b3e4-406e-b017-652bb52e70bd

20 min inden jeg skulle ud ad døren havde jeg hår-/tøjkrise… Det blev lynhurtigt løst med en stram opsætning og en gammel pencildress fra skabet. Skoene er fundet hos Christian Louboutin i London.

Inspiration: Jeg har fundet nogle meget økonomisk fornuftige udgaver af hvide kjoler:

HER /HER /HER/HER

67438125-eae8-408b-94d2-cec3fca46372

 

Image Map
   

11 kommentarer

 • Lise

  Du er så flot klædt og passer perfekt til Jespers smukke kjoler. Selvom min første tanke lige var om du med vilje havde valgt hvidt for at sympatisere med #metoo. Ihhh hvor ville jeg gerne se dig i den øverste kjole, den er jo en drøm!!
  Jeg syntes at der generelt er for mange som er underdressed, især når de er til en event. Til Zulu Award’en lagde jeg mærke til at en del kom i noget lignende joggingtøj/hjemmedress hmmm men det er selvfølgelig en smagsag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Nemlig, jeg hader den der danske ligegyldighed – så gør dog lige noget når I skal ud! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tulle

   Synes ofte, der ryger et par veninder i svinget. Er det en tough branche eller stikker venskaberne bare ikke så dybt? Tænker på Kira, Sarah Louise, Marianne…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Det synes jeg er en privatsag. Jeg ses dog stadig med Sarah Louise.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tulle

   Selvfølgelig er det privat. God dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Folk ved da kun hvem traveljunkie er pga Mascha…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna beck

  Hej Mascha.
  Tusinde tak for din fantastisk måde at være på, samt din dejlige blog. Elsker og følge med i dit og hn liv 🙂
  Det er længe siden man har hørt noget til Marianne (travel junkie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Mascha.
  Tusinde tak for din fantastisk måde at være på, samt din dejlige blog. Elsker og følge med i dit og hn liv 🙂
  Det er længe siden man har hørt noget til Marianne (travel junkie) er i uvenner eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Sørensen

  Du ser da smuk ud 😘
  VIIIILDT flotte kreationer den mand fremtryller 😍❤

  Kh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vinterhvid!
  You look good, girl😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vidste du, jeg har været vegetar...?