Charterturen går til Thailand: We have arrived! Hvis bare kufferten også var...

Resortlivet og… Bruseren!

deff9747-e4ab-4bd8-8358-0ce73f83f0c5

Så skal jeg lige love for vi er faldet i chartersmørhullet – big time!

Vi har endnu, her på 3. dagen, ikke bevæget os udenfor hotellet, men det ser nu umiddelbart heller ikke ud til der er noget at gå ud efter. Generelt bevæger vi os i en meget begrænset radius, da poolen er 3 m væk, restauranten med all-inclusive 7 m væk og børneklub der er ca. 20 m væk. Men det betyder ikke vi bare ligger og daser, næhhhh nej, Hollie Nolia har fuldt program med børneaktiviteter, og da hun blev afleveret i morges til skattejagt, havde vi op til flere uopklarede mysterier der skulle løses.

Hørt over morgenbordet, hvor man, hvis man starter med at kigge til venstre hvor morgenmadsbuffeten begynder, og laaaangsomt vender blikket mod højre, ender i en helt anden buffet ovre under pool-bruseren ganske få meter fra bordet:

•Det er jo fuldstændig vanvittigt det der, jeg ved ikke om det er en hån eller en gave, at han står der.
•Tror du han er gift?
•Hmmm.. Måske han er enlig far på ferie med børnene?
•Eller en enlig sexet onkel der er med hele familien på ferie!
•Ja, måske er det der søsterens barn… 
•Ja, se nu bærer han en baby, nåhhhh…
•Nåhhhh
•Se lige hans overarm når han holder den!
•Han må være militærtrænet, tror du ik?
•HELT sikkert…

Én ting er at kigge på mennesker på strøget, men det er et helt helt andet niveau, når man kan sidde og følge den ene efter den anden mand, stå under bruseren, til morgenkaffen. Her mener jeg ikke den blege fuldt behårede russer, men det chippendales-lignende stykke kød, hvor vandet lissom drypper ned fra brystmusklerne… Har vi svagt bemærket.

Men der er da også andre gode ting her. Børneklubben f.eks. og hvidvin 😉

Hollie Nolia har en FEST her, hun får nye venner (det gør vi nu også) og så mange dejlige oplevelser fra morgen til aften. Hun er helt elektrisk! Pyt med her regner on and off, og vores kuffert er væk på 3. dagen… Vi falder helt naturligt ind når vi reserverer stole, går en ekstra gang eller to i buffeten og deltager i vandaerobic. Noget HELT andet end vores tidligere 5 stjernede rejser, men der var prisen på Pina Coladas også en helt anden, og det er jo i virkeligheden det der tæller, ik.

Noget helt andet er taktikken i at tage på familiecharter. Her render man ikke ind i overnaturlige skønheder som Mathilde Fucking Gøhler og den slags, der vrider sig på Maldiverne – hvor de for guds skyld skal blive! Ej, det her er bare lidt mere… Afslappet.

79bc4225-b546-4e9f-a4b2-cd2e48a20c21

42b8e1b7-0d78-4004-a99f-d1d478861f17

c95140f0-11cc-44f7-b1de-8bef8813b50d

20ef7ae6-d5e0-4ef3-9e55-42093807b504

366e8faf-83a5-450e-b78b-4dc0604becb4

57ed9420-dcd2-4b7d-bdb3-4a72134054cf

f9f065d4-75d0-4520-980a-5077a243a5a801ed334a-7455-4ff2-bbb5-fb6fc1b76c73

Image Map
   

16 kommentarer

 • Line

  Haha, du ved godt, at for alle os andre ville DU være den der super smækre celebrity som vi slet ikke kan hamle op med, ikke? 😉 Dejligt I nyder jeres ferie – well deserved! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Sørensen

  Hold nu K.. det er underholdende læsning 😂😂😂🙌🙌👍👍👌❤😘 Mere af det!…og jeg er da slet ikke misundelig, som i overhovedet…her i DK er det nemlig helt fantastisk gråt i gråt pt.. 👉💩.

  Glæder mig meget til de følgende oplæg 😎

  Kh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zelina Vesterskov

  Måske er det gået min næst forbi, men synes ikke du har nævnt hvad jeres resort hedder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole Thyrgaard

  Hvor lyder det bare til at være en dejlig ferie – for jer alle ☺️😅????♥️ Som nævnt overfor er det skøn og befriende læsning, som giver smil på læben – du kan noget med ord 🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ha ha jeg gad dælme heller ikke møde DIG på en ferie!! 😆Ville i hvertfald finde en liggestol laaaangt væk så ingen ville sammenligne os😆🙈
  du gør det godt!👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Lige netop dette hotel besøgte vi ud af små 5 dage tilbage i april. Så ganske udmærket når man rejser med små børn. A havde i hvert fald også en fest. Lige overfor hotellet, når du går ud på vejen, er der en lille charmerende restaurant hvor i sidder udenfor. De laver super god og BILLIG thaimad, familie drevet og de er så søde😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ejjj, hvor I bare hygger og hvor ser der dejligt ud.
  Har lige set et afsnit af det der med at du skulle tage 10 kilo på og så tabe dem sammen med en sød pige, Christina. du er eddermame cool, er du:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina S

  Om 3 uger sidder jeg også, hvor du er, og for 2. gang på dette hotel. Vi har også prøvet adskillige 5-stjernede resorts i Thailand, men må sige at din beskrivelse rammer perfekt. Man slapper bare af her fordi det ikke er for fint. Hvis du om aftenen får ca 500 meter langs stranden mod venstre set oppe fra poolen er der en skøn restaurant i sandet med fantastisk mad. Jeg glæder mig så meget og nyder dine billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej, vi har også boet pp dette afslappende resort 2 gange. Pigerne har ELSKET det og så slapper forældrene bare også af😊 Vi er også helt forelsket i den lille restaurant til venstre, som ligger i sandet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Den må vi prøve 😊 Jeg er ikke helt overvevist om stedet her endnu, måske det vokser på mig. Det håber jeg 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Ser og lyder skønt 🌞 Har HN allerede tabt tænder? Eller er det vinklen der snyder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Allerede?🙄 I min institution har vi mange unger der starter med rokketænder, fra 4,6års alderen🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina S

  Jeg er sikker på at du også ender med at være vild med det. Vi har holdt os fra restauranten og ellers har hotellet været super. Restaurant Fino er dog super. Jeg følger din kur og satser på at være en lækker gås om 3 uger, når det bliver min tur😊 enjoy🌴🍍🍤🍹

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dalal Scheller

  Elsker din kommentar om Mathilde F Gøhler😂😂😂 som i sandhed er en gudinde. Men jo ikke nær så sjov som du er. Dine beskrivelser er generelt bare mega morsomme, du har en fantastisk humor og en gude selvironi. Fortsat god ferie😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Er spændt på din tilbagemelding om stedet, vi vender ikke tilbage! Skal ikke lyde snobbet, men jeg manglede den thailandske charme. Vi valgte det udelukkende pga. Faciliteterne til vores pige på 4 år. Men hun har haft en lige så god ferie på Koh Samui og fundet legekammerater, selvom hotellet ikke har været det store børneparadis😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Charterturen går til Thailand: We have arrived! Hvis bare kufferten også var...