Julefrokostoutfit: All velour baby...

Welcome to the christmascottage…

8826b19a-dcca-49f7-9779-2c6e67b1ac28

Går der Gertrud Sand i den nu? Well… Jeg kan hvert fald ikke få nok, og det må man gerne fornemme allerede ved ankomsten. Jeg har en sød ven der hedder Thomas der igen i år har været forbi med masser af gran til mig. Uhhh mit julehjerte bliver så glad, så glad, se lige hvor hyggeligt det er.

En ting jeg burde ha’ ønsket mig i julegave var nok udendørslamper. Det gad jeg SÅ godt have hele vejen rundt om huset, der er faktisk kun lige to der duer. Hvorfor har jeg ikke tænkt på det, øv. Men det er jo heller ikke lamperne der er et problem at købe selv, det er mere det de skal sættes op jeg synes virker som et stort projekt.

Det er noget pænere når mørket falder på. Roserne her er røde og skal skiftes ud til hvide eller lyserøde. Orker ikke røde roser, udover i december måned.

Næste indlæg

Julefrokostoutfit: All velour baby...