Julefrokostoutfit: All velour baby...

Welcome to the christmascottage…

8826b19a-dcca-49f7-9779-2c6e67b1ac28

Går der Gertrud Sand i den nu? Well… Jeg kan hvert fald ikke få nok, og det må man gerne fornemme allerede ved ankomsten. Jeg har en sød ven der hedder Thomas der igen i år har været forbi med masser af gran til mig. Uhhh mit julehjerte bliver så glad, så glad, se lige hvor hyggeligt det er.

En ting jeg burde ha’ ønsket mig i julegave var nok udendørslamper. Det gad jeg SÅ godt have hele vejen rundt om huset, der er faktisk kun lige to der duer. Hvorfor har jeg ikke tænkt på det, øv. Men det er jo heller ikke lamperne der er et problem at købe selv, det er mere det de skal sættes op jeg synes virker som et stort projekt.

Det er noget pænere når mørket falder på. Roserne her er røde og skal skiftes ud til hvide eller lyserøde. Orker ikke røde roser, udover i december måned.

   

3 kommentarer

 • Tina KH

  Glædelig 18.december og så hyggeligt I har fået det:-)
  Du kan få nogle solcellelamper til udenfor, som minder lidt om den udenfor din port/låge.
  Hilsner og en skøn aften til musen og du!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh, hvor er der fint hos dig:-)

  Altså, sådan nogle elektriker drenge kan sagtens fikse dine udendørs lamper på no time – og du kan sikkert krejler dig til lidt rabat.
  Vi har lige fået hele huset smurt ind i udendørs belysning plus lamper der lyser fra jorden og op i et par træer i haven – nice – og det kostede altså ikke en bondegård, ha ha ha….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Tønder

  Hvor er det hyggeligt 😉 jeg går også amok til jul. Du mangler blot at sætte lyskæde op sammen med grannen rundt om døren. Eller rettere sagt; Thomas skal lige sno lyskæde rundt om grannen, inden han sætter den op 😉
  Rigtig glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefrokostoutfit: All velour baby...