Opskrift: Mediterranean meatballs

Vind et spaophold til 5.000 kr. med Hali-Z

7EF54A6B-DD49-4008-B662-E7D61541A2ED

Reklame

Jeg ved ikke hvor i landet du befinder dig, men min morgen er våd og sjappet, så en omgang massage, en tur i jacuzzi, wellness og dejlig mad kunne jeg sagtens bruge en omgang af – og så er det jo heldigt (mest for dig) at det er dagens agenda her på bloggen, at finde en at give et spa-gavekort på 5.000 kr. til.

Det er Hali-Z der er den glade giver her, og skulle du nu tage en romantisk relation med på turen, er det jo vigtigt at være kysseklar. Ikke bare dér, men også til de kommende julefrokoster, dates, nytårsaften… Ja altid, bør man jo være kysseklar for der er ikke noget mere ucharmerende end dårlig ånde.

Når man har dårlig ånde behøver det ikke være ensbetydende med man er usoigneret eller ikke har børstet tænder. Bagerst på tungen sidder en masse bakterier, som er dem der producerer svovlgasser der giver den grimme lugt man kender til, ved dårlig ånde. Ca. hver 8. menneske lider af dårlig ånde, og de fleste af os har nok prøvet at vågne op med drageånde, eller ved siden af en der har. Det kan man heldigvis gøre noget ved!

Det er videnskabeligt bevist at Hali-Z modvirker den dårlige ånde allerede efter få minutter, ved indtag af Hali-Z sugetablet eller tyggegummi, der giver frisk ånde i 6 timer. Det er den patenterede metode med en specielle zink-forbindelse, som HaliCare der producerer Hali-Z, selv har udviklet der gør den store forskel. Jeg har selv testet det efter et stort indtag af tzatziki med hvidløg – og det virker! Så husk lige at ha’ noget med i tasken hvis du er ude at spise og skal videre i byen, så skal du ikke sidde og holde dig tilbage.

Hali-Z sugetablet og tyggegummi kan købes på Apoteket og HER, du finder meget mere info om produktet på Dårligånde.dk

Tilbage til spa-opholdet!

For at være den heldige vinder af gavekortet på 5.000 kr. til et spaophold hos Comwell (stedet er efter eget valg), skal du fortælle mig om din værste oplevelse med dårlig ånde (som kunne være undgået med Hali-Z!), her i kommentarfeltet.

Jeg glæder mig til at høre jeres historier…

Næste indlæg

Opskrift: Mediterranean meatballs