3. søndag i advent: Vind 1000 kr. til Paw sko

Julefrokostoutfit: All velour baby…

69ade8bc-66db-4981-a451-097276a3635a

Lørdag var jeg til julefrokost med bloggerne i Dansk Journalistforbund, som vi holdt hos spiritusfirmaet Hans Just på Østerbro, der altid tager sig så godt af os. Måske fordi en af os (det er jo så ikke mig) er gift med en derinde. Som I kan høre er det heller ikke det værste sted at holde en julefrokost.

Jeg ente med ikke at være det store festfirværkeri af deltager, da jeg havde en blanding af tømmermænd fra om torsdagen og efterveer af migræne fra om morgenen. Jeg tog simpelthen bilen og kørte hjem igen ved midnatstid, det er vist ikke sket før. Eller, det ér ikke sket før!

Min kjole jeg havde glædet mig til at have på til lejligheden har jeg glemt hos Signe, så da jeg stod og skulle ud ad døren endte jeg naturligvis i akut tøjkrise. Jeg orkede ikke helt at stadse mig ud i en anden fin kjole, men så mit snit til at hoppe i noget der mest af alt føles som at have nattøj på – velour baby. Fra top til tå!

Jeg lavede en afstemning på Instagram om jeg skulle vælge sættet eller en kjole, og det endte nøjagtig på 50/50, så det blev det der føltes mest afslappet. Bodyen har jeg købt i H&M uden at prøve den først, men til al held var den helt perfekt. Til den satte jeg mine yndlings velour-leggings fra Bubbleroom der er tilpas højtaljede til de gir en god form og ikke klemmer på lige det der sted I ved i siden. Jeg var helt blød i al den velour.

Nåh ja, der var naturligvis røde negle, læber og såler ?

Ikke én ædrug blogger kunne jeg finde, til at tage et outfitbillede…

Næste indlæg

3. søndag i advent: Vind 1000 kr. til Paw sko