Kærlighed & julemagi...

Advent-rabat: 30% på Diet Fiber Gel

088480B3-47E2-46CF-866D-D991852682C0

Reklame

Endelig 1. søndag i advent, og det kalder da på en rabatkode til julefristelser – altså for at undgå dem!

Jeg er ikke længere helt så standhaftig som jeg gerne vil være, og egentlig plejer – det indrømmer jeg gerne. I skrivende stund sidder jeg med kaffe, blandet med letmælk og de krummer der nu er kommet deri, af jeg har dyppet et par brunkager i koppen – ups, men det ér jo advent. De pokkers julefristelser altså! Jeg ved bare hvad der sker når nougaten kommer frem, og jeg skal altså til Thailand i januar… Det er jeg ikke i form til lige nu, men jeg har 5 uger at løbe på (og det kommer jeg da til, kan jeg regne ud!).

Jeg bruger de kneb jeg kan, fordi jeg ved jeg har svært ved at sige nej når mine øjne får øje på glimtende sukker. Hvis jeg da bare var sådan en der var mere til salt end sødt, men det er jeg altså ikke, jeg er en værre sukkergris. Jeg bare med mig selv at december bliver en lang pinsel af fristelser, og jeg gider ikke bare æde det hele og være ligeglad, det er ikke sundt for mig, uanset hvor mange likes det giver at jeg får lidt håndtag jeg kan flashe, selvom det er meget populært. Jeg skal i bikini og JEG skal føle mig tilpas i den!

Hvad gør jeg så for at modstå fristelser og holde figuren?

Jo, jeg har en personlig træner (næste tid er om to timer og jeg må hellere kaste den brunkage langt væk!) som hedder Herman. Her kommer jeg gerne to gange om ugen for at stramme op i flæsket. Jeg taber mig ikke alverden ved det føler jeg selv, men jeg får en pænere figur. Ej det er også løgn, jeg taber fedt og laver muskler, der er jo stor forskel. Han vil ikke ha’ jeg løber og det vil jeg gerne, efter gode resultater tidligere med Anne. Jeg prøver at navigere i hvad de siger til mig og føle hvad der passer bedst til mig. Sagen er den at jeg altså skal smide et par kilo inden turen, og gerne et ekstra, så jeg kan spise både is og drikke pina colada og så ende i nul – balance. Jeg er bare ikke så tålmodig…

Så prøver jeg at holde mig til sunde ting, og det er jeg virkelig blevet dårlig til. Jeg falder i igen og igen, som aldrig før. Om jeg fatter jeg kan ha’ så elendig en rygrad når jeg plejer at være så god. Men nu er der altså en deadline for jeg gider ikke føle mig utilpas ved poolen i Thailand med en masse Danskere – uanset hvad andre synes om min figur. Jeg har bestilt all-inclusive og satser på jeg besidder en anelse fornuft i den sammenhæng. You never know!

Jeg har før fortalt at jeg spiser et brev med Diet Fiber Gel fra Swiss Clinic før hvert måltid. Altså jeg gør det ikke hver dag året rundt, det har jeg personligt ikke behov for, men jeg har behovet i perioder som nu, hvor jeg holde mig fra fristelser og lige smide et par enkelte kilo hurtigt, inden en rejse hvor der også skal tages nogle billeder i bikini. Det går altså lige lidt hurtigere med at se resultater på denne her måde. For mig gør Diet Fiber Gel det, at det fodrer min søde tand, så jeg ikke kommer til at tage ufornuftige beslutninger, altså spise noget dumt eller overspise, for det gør jeg let. Det er lidt som at handle på tom mave, dumt, dumt, dumt!

Der er 30% advents-rabat til jer på Diet Fiber Gel med koden: MV30

Der er både en pakke til 14 og 28 dage, og rabatten gælder på begge pakker. I kan også læse mere om det her…

14 dage købes her
28 dage købes her

 

Diet Fiber Gel er ikke en decideret slankeur, det er nærmere et redskab til at styre min trang. Det indeholder fibrer der smager meget sødt, af bær, så jeg får styret den del af lysten, og så svulmer det op i maven så jeg får en lettere falsk mæthedsfornemmelse, inden jeg sætter mig til bordet og spiser til jeg er ved at revne. Gelen tager jeg ca. 30 min før hvert måltid, sammen med to glas vand, så min sult er mindre og mere kontrolleret. Man kan selvfølgelig også bare lade være med at spise sødt, meget eller usundt… Det er jo bare at lade være med at putte det i munden, men min egen erfaring er at “bare” ikke er helt så let altid. Det er lidt som med min personlige træner. Jeg kommer aldrig ned at træne alene, men når jeg har betalt en for at stå klar, så kommer jeg fandme afsted. Sådan tror jeg også Diet Gel kan gøre det for nogen, som en lille hjælper til at styre indtaget – det er hvert fald hele meningen.

Jeg har lige været i Disneyland og er I klar over hvor mange søde fristelser der er der?? Jeg skal virkelig ha’ styr på min december måned. Ikke fordi jeg ikke må spise en æbleskive eller vaffel i ny og næ, det ville være for trist. Men jeg behøver bare ikke spise 10 ad gangen!

Der er 30% advents-rabat til jer med koden: MV30

Der er både en pakke til 14 og 28 dage, og rabatten gælder på begge pakker

14 dage købes her
28 dage købes her

 

 

Næste indlæg

Kærlighed & julemagi...