Så er der bilferie for minitrucker familien...

Nu som vanvittig forbryder. Mindst!

E275AEF3-66C5-4853-BB91-EE547452E0E8Her til formiddag kørte jeg ned i den lokale Irma i Dragør, hvor jeg normalt henter mine pakker på deres postkontor. Klokken var knapt blevet 10 og der var helt stille og roligt da butikkerne først skulle til at åbne. Jeg elsker denne lille by med det lille bitte torv hvor bladene lige nu flyver rundt. Det er stedet hvor jeg for nyligt overhørte en ekspedient i en af butikkerne sige til en kunde at hun bare kunne snuppe blusen med hjem og prøve den, så kunne hun jo komme tilbage med den hvis ikke den passede og betale hvis den gjorde. Sådan gør man her og jeg elsker det. Det er i det hele taget den fornemmelse jeg har om området her og derfor jeg er så glad for at bo her.

Da jeg kommer trillende i min bil er der desværre ingen p-pladser udenfor Irma. Så meget plads er der jo heller ikke her, men der er da nogle stykker som dog er optaget. Da jeg skal hente pakker og et græskar holder jeg bilen lige udenfor, hvor jeg langt fra er til gene for nogen som helst – folk holder altid her når der ikke er pladser. No big deal.

Da jeg så er på vej ind i butikken gør en mand, der lige har taget den sidste af de ca. 6 p-pladser for snuden af mig, mig opmærksom på at det er ulovligt og koster et klip i kørekortet samt en bøde på 1000 kr. at holde der. Det synes jeg umiddelbart lyder voldsomt og tænker en p-bøde nok kan gøre det, hvis der kommer en i de max 3 min jeg lige holder på det bette spot. Jeg siger at jeg tror lige det går.

Fandme om så ikke jeg ser manden tage et billede af min bil da jeg står og får mine pakke, så jeg går ud til ham og spørger hvad han laver. Synes det er lidt tåbeligt at han skal blande sig i det. Tilbage får jeg så op til flere årsager til hvorfor jeg er sådan en vanvittig forbryder. For det første er det mod reglerne, for det andet er jeg total ligeglad med andre mennesker når jeg holder sådan (?!) og så har han i øvrigt fået en bule i hans bil engang fordi nogen bakkede ind i ham. OKAY!

Manden er tydeligvis udenfor pædagogisk rækkevide og jeg bør bare ryste på hovedet og tænke sikke en landsbytosse. Men jeg bliver faktisk ked af det og det fortæller jeg ham. Jeg synes det er unødig opførsel at ødelægge et andet menneskes morgen på den måde og spørger ham om der er noget galt. Om han er sur over noget andet eller ked af det, for sådan gør man da ikke overfor fremmede mennesker. Jeg kan forstå hvis jeg havde gjort ham noget, været i vejen eller til gene… Men jeg kunne bare ikke bære de ting til en p-plads i den anden ende af byen. Hvorfor er folk sådan?! Jeg ved jo godt jeg ikke må holde der, men jeg tager da ikke et billede af folk der går over for rød mand, jeg blander mig da udenom… Det er jo ikke vold, overgreb eller et røveri han overværer. Jeg undrer mig bare, det er ikke et behov jeg selv har, at være sådan.

 

Well, well… Min mission for weekenden er at slæbe en hel masse græskar hjem og få pyntet op til Halloween. Jeg har shoppet en masse nye ting til mig selv hjemmet som forhåbentlig kommer i næste uge, glæder mig til at vise jer det. Jeg tror simpelthen jeg ender med at male en væg også!

 

Se, så vanvittig er jeg. Pas på!

 

Næste indlæg

Så er der bilferie for minitrucker familien...