Forkæl en du kender med lækkerier for 2000 kr.

My Little Pony – Filmen! + konkurrence

IMG_7071

Reklamelinks

Sikke en weekend! Udover vi holdt fødselsdag lørdag, vardet også dagen for premieren på My Little Pony The Movie premieren. Jeg ved ærlig talt ikke hvem af os der havde glædet os mest, men vi var SÅ klar.

Jeg var selv helt vild med My Little Pony da jeg var mindre, og har faktisk gemt mange af dem til Hollie Nolia. Rainbow Dash var min favorit dengang, men nu må jeg da nok indrømme at den pony der rocker min verden lige for tiden er Princess Cadance, hvis det på nogen måde skulle være gået nogens næse forbi, at jeg ligger stemme til den pony. Jeg har hvert fald gjort alt for at blære mig med det – til trods for den relativt lille bitte rolle, haha.

Et lille udpluk af de ponyer der ligger i min seng om natten – I kid you not! Der er faltisk slet ikke plads til en mand, haha…

God venskabsfilm

Filmen er en dejlig film med alle de søde ponyer som vi jo kender. Vi hyggede os med at se den, det er en er glad og sjov animeret film, men også mørk og har nogle vigtige budskaber om venskab, som vi talte om både under og efter filmen. Hovedfiguren Twilight Sparkle er venskabspony og hun kommer ud for nogle situationer hvor børnene vil tænke over om det er fair og måske kan relatere til det i deres egen verden i skolen eller børnehaven, og det elsker jeg især filmen for. Jeg troede egentlig det var en pigefilm, men der er nogle figurer med som jeg tror drengene synes er lidt seje, selvom det er de dumme i filmen. Det lød hvert fald sådan inde i biografen, når jeg lyttede til drengene bag os. De synes den var top sej! Man kan altså sagtens tage både bror og søster med ind og se den i efterårsferien, men jeg er helt sikker på alle piger vil elske den, det gjorde vi hvert fald, men vi ser også My Little Pony hver dag herhjemme ♥ Filmen har premiere i biograferne landet over d. 5. Oktober.

Konkurrence:

Jeg vil gerne give jer muligheden for at se filmen også, derfor har jeg 2×2 billetter som jeg udlover i en hurtig konkurrence – vinderen findes på lørdag d. 7. okt.

For at deltage om 2 stk. billetter, skal du svare på hvilken My Little Pony jeg ligger stemme til i filmen?


En af pigerne vi fulgtes med var Malou fra Hollie Nolias børnehave…

Morgenkaffe og kanelsnegle, ja tak! Jeg gjorde naturligvis som om det vare var til børnene, men de kunne heldigvis ikke spise så store snegle helt alene. HAPS!

Ta-daaaaa… Her er jeg så, Princess Cadance. Det er mig ude til højre, jo jo.

Selveste Twilight Sparkle!

Vi var lidt heldige at få lov til at hilse på hovedfiguren, Twilight Sparkle, lige inden filmen gik i gang. Så kunne den weekend vist ikke blive bedre. Bemærk lige kjolen som naturligvis er valgt til dagen ♥

 

Næste indlæg

Forkæl en du kender med lækkerier for 2000 kr.