5 I Sponsoreret

Længe ventet: Tilbud på YSB ophold!!!

I har skrevet, mailet, kommenteret, sågar spurgt mine veninder og familie “Hvornår kommer der et nyt tilbud på YSB ophold?”….

DET GØR DER NU!

Spastedet over alle spasteder, Ystad Saltsjöbaden, hvor jeg er kommet mange gange og altid anbefaler når nogen spørger mig hvor de skal tage til. Det er stedet hvor jeg besluttede at droppe sommerhuset, fordi jeg hellere ville tage til Ystad og nyde stedet, spaen og hele området omkring. Her føler jeg mig hjemme og altid godt behandlet. Ystad ligger kun en lille times kørsel fra København og tager man toget går det nærmest lige dertil, det er ret enkelt.

Der er mange muligheder på YSB, udover hele spaområdet som er en oplevelse i sig selv, er der flere gode spisesteder i helt specielle og lækre omgivelser. Uanset årstid har jeg altid haft et vidunderligt ophold og jeg har været der alle tider på året. Jeg lover jer at det ikke bliver en engangsfornøjelse når man først har været der.

Find tilbud her

Derfor er jeg også glad for jeg har fået lov til at give jer et rigtig godt tilbud på ophold til Ystad Saltsjöbaden gennem Duglemmerdetaldrig.dk, og det er ikke for at være supersælger, men jeg taler af erfaring og har modtaget mange skuffede beskeder når de ret hurtigt var udsolgt… Så er det sagt.

Opholdet inkluderer følgende:
– En overnatning i et Superior-værelse.
– En 3-retters middag.
– Stor morgenbuffet.
– Ubegrænset adgang til spa-afdelingen og aktiviteterne.
– Tøfler, badekåbe og ekstra håndklæder på værelserne.
– Gratis parkering ved hotellet.
(Hvis der købes to nætter, er der morgenmad begge dage og 3-retters middag første dag.)

I ALT for 2 pers: 2.399 kr. 3.199 kr.

Man kan også vælge to overnatninger for 3.599 kr. 4.798 kr

Tilbuddet gælder hverdagsopholdet (ankomst mandag – torsdag hvor der ikke er overrendt af mennesker som i weekenderne). Opholdet kan bookes i både januar, februar og marts. Så perfekt mulighed for et lækket vinterophold. 

KØB OPHOLDET HER

I spaaddelingen vil jeg anbefale man prøver The Creek Experience, hvis man vil prøve lidt ekstra. Ellers er området også rigeligt i sig selv.

Ystad er det smukkeste område og man skal ikke snyde sig selv for at gå en tur langs vandet og ned mellem de helt fantastiske sommerhuse i området.

Maden på YSB er virkelig god! Udover de tre retter man får med i opholdet, som man selv vælger i restauranten, vil jeg anbefale deres helt fantastiske rejemad som jeg altid får ved ankomst sammen med et glas rosé, nede ved spaafdelingen. I vil forstå mig…

De tre retter varierer og selvom jeg har været der mange gange, har jeg aldrig fået det samme og altid været forbløffet over hvor god mad man får med til den pris, hvis man sammenligner med at gå ud og spise på en rigtig god restaurant – man får meget for pengene ved sådan et tilbud her!

Læs flere indlæg

5 Kommentarer

 • Besvar
  Lene
  12. oktober 2017 kl. 15:20

  Fantastisk. Og denne gang nåede jeg det. Jubii.

 • Besvar
  Tina andersen
  12. oktober 2017 kl. 20:31

  Er vi enige i at der tidligere på dagen stod fra søndag til torsdag og ikke mandag til torsdag?

  • Besvar
   maschavang2
   12. oktober 2017 kl. 22:08

   Ja jeg skynte mig at rette det da jeg fik at vide det var en fejlinformation de havde givet mig, men det stod der kun kort tid. Hvis det er et problem må du endelig kontakte dem – beklager meget. 🙂

 • Besvar
  Trine K
  12. oktober 2017 kl. 22:31

  Yeah, så er der købt et ophold til min mand og jeg ❤️ Vi har kobberbryllup i januar, så det er vores gave til hinanden 🎁 Glæder os 😍 Tak, Mascha 😘

 • Besvar
  Louise
  16. oktober 2017 kl. 18:00

  Gælder tilbuddet også hvis man booker i vinterferien??

 • Skriv en kommentar