Opskrift på fiskefrikadeller: Ret nemt, endda i mit køkken!

Jakketid! Mine favoritter og vind for 3.000 kr.

D33F4B8B-5D63-450A-9E90-B0D712908184

Reklamelinks

Det er virkelig blevet efterår and I like it, a lot! Jeg sad og kiggede efter rejser til januar den anden dag og der var faktisk en god smutur her om et par uger, men så følte jeg at jeg gik glip af denne årstid og det vil jeg jo ikke, så vi bliver hjemme og pakker os bare lidt mere ind, jeg er en rigtig hyggerøv.

Jeg har fundet nogle nye jakker inde på Bubbleroom som har et ret bredt sortiment af vinterjakker i mange prisklasser og fra mange forskellige mærker. Jeg valgte en med god talje og en der er lidt mere loose i det med fake fur på hætten. Så er den både praktisk og lidt pyntet til at pose i Kongens Have, jo jo, se hvor jeg kan.


Konkurrence

Du kan selv være heldig at vinde en ny vinterjakke, eller noget andet, fra Bubblerooms egne mærker Happy Holly, Chiara Forthi, 77th Flea, Make Way og Bubbleroom.

I finder en masse nyheder her

For at deltage i konkurrencen skal du finde mindst én af de ting på siden du vil vælge hvis du vinder og linke til den herinde i kommentaren (man er vel nysgerrig 😉 ). Jeg finder en vinder på onsdag som får direkte besked.

 


Jeg knuselsker denne bordeauxfarvede jakke som man kan kave en stor trøje under når det bliver rigtig koldt, det er bare en rigtig god farve der er lidt mere spændende end sort, men uden at være for spraglet – passer til alt, også et vinterblegt dansk ansigt (nåhhh nej vi bruger jo Mascha Vang selvbruner hele vinteren!)

Den sorte her med elastik i taljen er god til at få lidt form. Jeg kan hurtigt ligne en lille fed larve i store tykke jakker, så denne model giver mig en lidt mere klædelig figur udover den er varm og smart.

Find vinterjakkerne her: Bordeaux jakke / sort jakke

 

Næste indlæg

Opskrift på fiskefrikadeller: Ret nemt, endda i mit køkken!