Madlavning for dummies: Ny opskrift...

Hollie Nolia er helt helt pjattet med…

E050E1CC-52F9-4DBC-AEF4-D718E33CF631Det er rigtig hyggeweekend med film i stuen, tændt pejs, besøg af veninde fra gaden og mor her på sofaen med migræne. Ikke at det var særlig hyggeligt, men planen var vi skulle i Tivoli med det var hverken migræne eller vejret enige i. Måske det bliver i dag, hvis jeg kan vriste hende ud af Bastian boblen.

Der er nemlig sket det, at Hollie Nolia er blevet helt, helt pjattet med Bastian der vandt MGP tidligere i år. Jeg ved nu at Bastian er 12 år, gerne vil ha’ taget billeder når han har guldjakken på, man kan få hans hue på internettet og Bastian kan ikke lide pizza. Og nåhhh ja, så elsker Hollie Nolia Bastian og vil gerne bo sammen med ham ♥ Hun er 5 år!

 

Hollie Nolia har haft hendes egen iPad og iPhone nærmest siden hun blev født, fordi jeg ikke gad det var min der skulle tabes og fedtes til, men de har indtil nu været brugt til Facetime og videoer med Play-doh modelervoks eller søde tegnefilm. Det var indtil Bastian dukkede op og sagt Frikvarter til hende på telefonen. Hun krøller sig nærmest sammen om telefonen, smiler helt fjollet. Ad den vej er hun nok også endt hos Naja Mønster som smager på sjovt mad – min 5 årige datter er nu for alvor på Youtube! Holy shit…

Dette er jo kun lige begyndelsen, men jeg vil da meget gerne have tips fra jer andre der har små børn i den alder der ser Youtube. Hvad er godt, hvad er skidt, hvad er jeres regler, faresignaler eller hvad er alt for sjovt til vi bør gå glip af det?

 

Se hende lige…

Vi har også fået lavet græskar og jeg har glemt at pensle det med atamon som man skal, for det holder længere. Men bare det holder nogle dage endnu, så er det vist fint 🙂

Næste indlæg

Madlavning for dummies: Ny opskrift...