En weekend sviptur til Ystad Saltsjöbad!

Brunchygge, loungewear og måske piskesmæld til signe?

5F259CF9-591E-452D-9E75-78B7B1C32B9B

Reklamelinks

Jeg er en rigtig hyggetrunte og der er ikke noget bedre end brunch på et spaophold. Her kan man sagtens tuller rundt i sit loungewear/hyggetøj uden at være gjort alverden til. Da jeg havde været en tur i vandet i Ystad tog jeg den våde badedragt af og hoppede direkte i mit nye sæt fra Popupshop som jeg har fået i gave, så der kunne spises masser af pandekager.

Jeg stilte mig naturligvis an på bedste vis, og synes lige I skal se de sidste billeder fra brunchen og turen hjem, som endte med en skade for stakkels Signe…

På hjemturen gjorde vi stop i Malmø hvor vi shoppede og spiste, samt tankede op til den korte tur hjem. Tak for tip til hvor vi skulle køre hen og spise slik, der er altid nogen der er hurtige til at hjælpe inde på Instagram.

Jeg købte bla. disse natbukser i en Lindex som jeg er ret glad for, men der var desværre ikke en top i min størrelse, så sætter dem sammen med en top i samme farve jeg har fra Rosemunde. Min lyse overdel fra mit loungesæt fra Popupshop bruger jeg ret meget udenover, and I love it!

Som jeg også fortalte på Instastory, så fik Signe en skade på hjemvejen. En nakkeskade som jeg desværre nok er skyld i, da jeg pludselig ser et hold meget stærke, stærke mænd stå i bare overkroppe og spille volleyball lige hvor vi kørte forbi og siger “gud se de mænd, de har ikke tøj på!”. Jeg kunne nærmest høre smældet i nakken da hun med lynets hast fik vendt hovedet og øjeblikkeligt beklagede sig… Ja ikke over mændende, bevares, men nakken. Ja det var da lige før hun skulle ha’ et par piller, men det var altså det værd vil jeg lige sige. Må jo indrømme at et spaophold ikke er det oplagte scorested for to singler. Det er ret meget par der er der, og det er måske også lige aggressivt nok at håbe på kæresten falder i søvn så vi kan få en chance.

Update: Slikket er købt i en butik der hedder Happy Candy ligger i et lille center nær motorvejen mellem Malmø og broen. Jeg vil ikke anbefale stedet, der ligger i et virkelig tarveligt form for center og vi var egentlig ikke imponeret over udvalget… Og de folk der hang omkring centeret. Det var sødt af folk at guide os derhen og det er muligt at der findes andre lidt mere attraktive steder at købe slik i omegnen, men jeg husker ikke nøjagtig adresse hertil og vil være ærlig og sige jeg ikke ønsker at sende folk dertil. Det er naturligvis forskelligt hvad folk synes, dette er bare min mening. Det er ikke noget at køre ekstra efter.


Torsdag er sidste dag for tilbuddet i denne omgang, og der er desværre langt imellem dem, så det er nu du skal slå til hvis du vil afsted.

Opholdet inkluderer følgende:
– En overnatning i et Superior-værelse.
– En 3-retters middag.
– Stor morgenbuffet.
– Ubegrænset adgang til spa-afdelingen og aktiviteterne.
– Tøfler, badekåbe og ekstra håndklæder på værelserne.
– Gratis parkering ved hotellet.
(Hvis der købes to nætter, er der morgenmad begge dage og 3-retters middag første dag.)

I ALT for 2 pers: 2.399 kr. 3.199 kr.

Man kan også vælge to overnatninger for 3.599 kr. 4.798 kr

Find begge tilbud her

Tilbuddet gælder hverdagsopholdet (ankomst mandag – torsdag hvor der ikke er overrendt af mennesker som i weekenderne). Opholdet kan bookes i både januar, februar og marts. Så perfekt mulighed for et lækkert vinterophold. 


Næste indlæg

En weekend sviptur til Ystad Saltsjöbad!