Annemettes bogreception & hyggedag

Træning: Jeg er faldet i…

IMG_5465Hvis I følger med på min Instagram, så vil I vide at jeg har trænet virkelig meget den seneste tid – altså indtil for en god uge siden.

Det går ad helvede til…

Jeg har aldrig kæmpet med min krop som jeg gør nu, det sidste år har virkelig været hårdt for den og jeg er slet ikke tilbage hvor jeg startede endnu. Ikke at jeg behøver at komme det, men det er det jeg ønsker og det betyder jeg mangler 2-3 kg fra hvor jeg er nu. Det handler ikke om selve vægten, men hvordan jeg ønsker min krop skal se ud. Det er mit valg og min krop, så kan andre se ud lige nøjagtig som de har lyst til, uden jeg blander mig i det – inden nogen begynder at brokke sig.

Jeg prøver at forme min krop med styrketræning, hvilket er meget anderledes end jeg før har gjort, og jeg taber mig heller ikke af det, men får muskler og form. Det er fint nok, men bare ikke godt nok. Jeg vil jo gerne have en kombination så min mave kan blive som jeg ønsker den, så jeg løber også og det er her vi har problemet. Jeg har fået overbelastet mit ene ben og kan ikke løbe. Jeg elsker at løbe! Det giver mig så meget glæde og energi at komme ud, især nu hvor vi går over til min yndlingsårstid, efteråret.

Jeg falder også i sukkerhullet…

Jeg er typen der er ret meget enten eller, og når jeg ikke kan løbe går jeg i stå. Så ja, jeg er faldet i et stort fluffy sukkerhul, som smadrer min krop, giver mig hovedpine, migræne og en mave der ser gravid ud. ØV! Det er som om jeg trøstespiser og bare giver op på det hele, når jeg ikke kan løbe min daglige rute. Jo jo jeg kan gå, men det virker mest af alt som spild af tid. Negativiteten tager i dén grad over når jeg ikke selv er herre over hvordan min krop virker. Jeg har brug for at have kontrol og det projekt sejler lige nu! Det er min egen skyld da det er mine arme der putter kanelsnegle og frysepizza i munden, I know, kuk kuk. Imorgen står den igen-igen på nazi-kost og træning, om jeg så skal kappe de ustyrlige arme af. Det er jo vanvittigt hvad en uges ædegilde kan gøre! Bare tanken om alle de Treo og migrænepiller jeg har taget pga. sukker i kosten, føj føj.

Uhhhh jeg har hygget her i weekenden…

Det smager godt med boller, smør, spegepølse, juice, kakao, pizza og andet, men det driver mig nærmest ud i et sort humør der gør det endnu svære at komme op af igen, det er virkelig en kamp der skal tages – også for mig. Det er ikke let, men det er mit valg, mit liv og mig jeg snyder ved at sidde fast i det sukkerklister der ødelægger mit energiniveau og humør. Åhhhh hvor skal det ben bare snart være godt igen, nu var jeg lige kommet så langt.

Op på hesten igen!

Sådan har jeg det når jeg træner, løber og spiser virkelig kedelig mad. Man kan ikke få det bedste af det hele, så man må vælge hvad man vil og hvad der betyder mest for en, det er jo individuelt ♥

   

12 kommentarer

 • Gitte B

  Hvem drak af glas nr. 2?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rasmussen

  Åh din stakkel, det er træls med benet..
  Kan du cykle med dit dårlige ben, kan det være godt alternativ. Man får trænet, luft under vingerne og så kommer man hurtigere afsted. God bedring til dig.???
  Mange hilsner
  Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Åh, hvor kender jeg det bare alt for godt.. For mig er det også alt eller intet, midt imellem virker ikke for mig…..så det er faktisk befriende at læse at andre har det præcis som mig, så er jeg ikke helt tosset ????

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

   Jeg er på præcis samme måde. Er så irriterende. Hver gang tænker jeg at jeg i hvert fald ikke falder i igen i og med jeg har det så meget bedre når jeg er sund og aktiv, men gang på gang sker det? Troede man blev klogere med alderen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Kære Mascha.
  Jeg kan sagtens følge dig i at en gåtur føles som spild af tid, men…. efter jeg er begyndt, at høre lydbog medens jeg, så er det faktisk blevet en forkælelse med den “mig-tid”.
  Pøj pøj med projektet, knus Jannie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mercedes

  Det er så skønt du deler den “anden” side af dig selv også. De fleste deler kun glansbilledet. Jeg er i nøjagtig samme sted som dig lige nu. Skal tabe 7 kg i alt men den sidste tid har bare været sukker og alkohol så tør slet ikke veje mig og maven buler som 6. Mdr. Skal også op på hesten i morgen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Søde Mascha
  Ingen er overmennesker og tænk lige på alt hvad du har bedrevet de sidste mange år. Du er ret unik – det synes jeg i vert fald. Vi falder alle ud af de vante takter indimellem, men vi er bare mennesker. Er sikker på at frysepizzaen, hvidvinen og den hyggesnak som fulgte med – var uundværlig og var spækket med det jeg kalder for livskvalitet.
  Nyd de stunder og de uundværlige venskaber.
  Motivationen kommer igen og når den er der, så grib den og flyd med strømmen imens den er der.
  Livet har vi måske kun stillet til rådighed én gang, så prøv at lade være med at bebrejde dig selv. Det er livet for kort til.
  Kram fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Kirkeby

  Jeg overbelastede mit knæ sidste år, da jeg overbeviste mig selv om, at jeg da sagtens kunne løbe en halvmarathon. Det kunne jeg også næsten, men mit knæ holdt ikke. Så startede jeg med fiskeolie (både den flydende og den i kapsler – altså ikke på én gang?) og dagligt også et ingefær shot. Hvilket, der har hjulpet ved jeg ikke, men jeg fortsætter og har aldrig haft et bedre knæ??????.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Guri

  Argh; det er frygteligt, når der bare går ged i det der træning, og man lige pludselig er forvandler til en sukkergris. Jeg elsker selv træning og har her hjemme, både en spinningcykel og et løbebånd, der bliver brugt hver dag. Nu ved jeg ikke hvor hårdt dit knæ er ramt, men en spinningcykel er faktis ret skånsom. Rask/hurtig gang, er faktisk også noget man kan blive bidt af (Jeg har også altid syntes at det er kedeligt at gå, men en periode med dårligt knæ, tvang mig til det). Prøv der – bare indtil knæet kan igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kim

  Hop en tur på en crosstrainer med et pulsur på, og netflix på telefonen, og så bare afsted. Perfekt maskine til at holde formen vedlige men skåne benene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når du har sat dig i hovedet, at nu skal der trænes igennem og vægten skal holdes vedlige, så er det bare som om, at alle fristelserne hiver og trækker i én. Det lækre stykke chokolade i supermarkedet, duften af pizza på vej forbi det lokale pizzaria, den gode rødvin på hylden derhjemme.
  Der skal efter min mening være plads til at synde lidt undervejs i et træningsforløb.
  Pøj, pøj med træningen.

  Mvh.
  Kamilla Ruus
  Se kunst på https/www.kamillaruus.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Annemettes bogreception & hyggedag