Annemettes bogreception & hyggedag

Træning: Jeg er faldet i…

IMG_5465Hvis I følger med på min Instagram, så vil I vide at jeg har trænet virkelig meget den seneste tid – altså indtil for en god uge siden.

Det går ad helvede til…

Jeg har aldrig kæmpet med min krop som jeg gør nu, det sidste år har virkelig været hårdt for den og jeg er slet ikke tilbage hvor jeg startede endnu. Ikke at jeg behøver at komme det, men det er det jeg ønsker og det betyder jeg mangler 2-3 kg fra hvor jeg er nu. Det handler ikke om selve vægten, men hvordan jeg ønsker min krop skal se ud. Det er mit valg og min krop, så kan andre se ud lige nøjagtig som de har lyst til, uden jeg blander mig i det – inden nogen begynder at brokke sig.

Jeg prøver at forme min krop med styrketræning, hvilket er meget anderledes end jeg før har gjort, og jeg taber mig heller ikke af det, men får muskler og form. Det er fint nok, men bare ikke godt nok. Jeg vil jo gerne have en kombination så min mave kan blive som jeg ønsker den, så jeg løber også og det er her vi har problemet. Jeg har fået overbelastet mit ene ben og kan ikke løbe. Jeg elsker at løbe! Det giver mig så meget glæde og energi at komme ud, især nu hvor vi går over til min yndlingsårstid, efteråret.

Jeg falder også i sukkerhullet…

Jeg er typen der er ret meget enten eller, og når jeg ikke kan løbe går jeg i stå. Så ja, jeg er faldet i et stort fluffy sukkerhul, som smadrer min krop, giver mig hovedpine, migræne og en mave der ser gravid ud. ØV! Det er som om jeg trøstespiser og bare giver op på det hele, når jeg ikke kan løbe min daglige rute. Jo jo jeg kan gå, men det virker mest af alt som spild af tid. Negativiteten tager i dén grad over når jeg ikke selv er herre over hvordan min krop virker. Jeg har brug for at have kontrol og det projekt sejler lige nu! Det er min egen skyld da det er mine arme der putter kanelsnegle og frysepizza i munden, I know, kuk kuk. Imorgen står den igen-igen på nazi-kost og træning, om jeg så skal kappe de ustyrlige arme af. Det er jo vanvittigt hvad en uges ædegilde kan gøre! Bare tanken om alle de Treo og migrænepiller jeg har taget pga. sukker i kosten, føj føj.

Uhhhh jeg har hygget her i weekenden…

Det smager godt med boller, smør, spegepølse, juice, kakao, pizza og andet, men det driver mig nærmest ud i et sort humør der gør det endnu svære at komme op af igen, det er virkelig en kamp der skal tages – også for mig. Det er ikke let, men det er mit valg, mit liv og mig jeg snyder ved at sidde fast i det sukkerklister der ødelægger mit energiniveau og humør. Åhhhh hvor skal det ben bare snart være godt igen, nu var jeg lige kommet så langt.

Op på hesten igen!

Sådan har jeg det når jeg træner, løber og spiser virkelig kedelig mad. Man kan ikke få det bedste af det hele, så man må vælge hvad man vil og hvad der betyder mest for en, det er jo individuelt ♥

Næste indlæg

Annemettes bogreception & hyggedag