Tip: Så længe er der til fødselsdagen...

En kvinde der inspirerer mig: Michelle Hviid

Skærmbillede 2017-09-13 kl. 12.03.48Jeg er inde i en underlig periode for tiden, og det kan sikkert lyde skørt set udefra, men jeg keder mig. Ikke fordi jeg ikke har noget at lave, men jeg mangler noget personlig og mental udfordring. Jeg har brug for at blive inspireret og finde noget ny energi frem. Der skal ske noget nyt. Jeg kan næsten ikke holde ud at være i mig selv, fordi jeg egentlig føler jeg er ved at bevæge mig et andet sted hen end jeg er nu, og alligevel står jeg lidt i stampe.

Jeg bliver ret hurtig rastløs i det jeg laver og har en evig frygt for at ende i et hamsterhjul. Det gælder egentlig både arbejdsmæssigt og privat. Jeg bryder mig ikke om tingene er for lette, så bliver jeg doven og umotiveret. Jeg skal have en gnist og jeg skal mærke at det jeg foretager mig har en form for mening. Jeg står et sted i livet hvor jeg ikke helt ved om jeg er ved at panikke eller befinder mig godt, men jeg ved at jeg har brug for noget inspiration og udvikling.

En af mine veninder sagde til mig, at jeg nok burde prøve en coach og at “jeg ved godt det ikke er sjovt at høre og jeg forstår dig egentlig godt, men nogen skal jo fortælle dig at du har opbygget en personlig barriere ingen kan komme igennem, før du selv finder ud af at nedbryde den.”. Det er nu meget godt set og jeg giver hende ret, jeg er nødt til selv at gøre noget for at flytte mig, og det har jeg tænkt mig at gøre nu.

Når jeg skal hygge mig eller mødes med veninderne, går vi ud og spiser (okay, det er mest for vinen), til et smart overfladisk event eller i biografen. Noget let underholdning som er sjovt og hyggeligt, men ikke noget jeg sådan rigtig får noget ud af at bruge en friaften på, og det vil jeg lave om på.

En kvinde jeg selv synes er enormt inspirerende, flabet, klog, handlekraftig, en god mor og sej iværksætter der får ting til at ske, er Michelle Hviid. Jeg håber I ved hvem hun er, ellers er I virkelig gået glip af noget, og så SKAL I tage ind og se et foredrag med hende. Hvis der er nogen der kan give en et wake-up call på en inspirerende, personlig og sjov måde, så må det være Michelle. Jeg har engang for år tilbage været til et af hendes foredrag, hvor jeg husker hun var nærværende på en ret unik måde og tænkte at hvis jeg engang skulle lave foredrag, så skulle det være med dén på.

Jeg leger lidt med idéen om foredrag, så nu vil jeg tage ind og se hende igen og synes I skal gøre det samme. Sidst fik jeg så meget energi og gåpåmod med derfra, og det skal jeg altså ha’ boostet lige nu.

Michelle er klar med et nyt foredrag ‘Lev livet modigt’, og selv tager jeg til det første hun holder i denne omgang, d. 27. sept. her i København, men hun kommer rundt i hele landet og jeg ved der er en særlig billet med 10% rabat, hvis I er mere end tre madammer der tager afsted sammen.

Jeg ser Michelle som en vanvittig hård negl. Ikke bare har hun bekæmpet en hjernetumor og udgivet bogen ‘Råstyrke’ herom. Hun har to børn, vist med forskellige mænd, og typen der slider mænd op… Som jeg ser det, haha. Med andre ord er det ikke par-coach jeg vil bruge hende som, men som LIVS-coach. Hun æder menneskers sjæle råt fordi hun er så intens, og samtidig det mest åbensindede og empatiske menneske jeg kan komme i tanke om, når jeg læser hendes klummer og opdateringer. Jeg drages af hendes viljestyrke og mod, og irriteres samtidig over hendes sløsethed ala “hov, vi har da hverken mad eller penge til huslejen, nå men skal vi ikke lige smutte til Grækenland på ferie unger? Kom..”. Det er dét der er sjovt med Michelle. Hun er umiddelbar på en måde hvor jeg godt gad have hendes mod og til tider tankeløshed, samt den lettere naive (på en god måde) tilgang til andre mennesker, hvor jeg selv har bygget en tårnhøj betonmur op. Michelle og jeg er meget forskellige på mange områder, men netop det gør at jeg tror jeg kan få noget med mig, for det hjælper jo ikke noget bare at sidde med en veninde og snakke hinanden efter munden over en flaske vin, hver gang livet skal vendes på hovedet.

Kom med ind og se hende, I kan købe billetter lige HER

Bonusinfo:

Kort uddrag fra en sms jeg fik af Michelle for nylig:

Michelle: “Nu kommer en af de mærkelige… Billeder af os to sammen i lækkert lingeri, “lesbisk inspireret” tirsdag aften, hvis du vil være med? Nå, men god fredag”

Mig: “Det er ikke en af de mærkeligste Michelle, det er dén mærkeligste EVER!!!”

 

Næste indlæg

Tip: Så længe er der til fødselsdagen...